Menu Zavřít

Kalendář

23. 6. 2003
Autor: Euro.cz

Pondělí 23. červnaWorkshop o obnovitelných zdrojích energie se koná v budově ministerstva životního průmyslu v Praze 10-Vršovicích a pořádají ho Ministerstvo životního prostředí ČR a Sdružení pro záchranu prostředí CALLA. Bližší téma workshopu je Obnovitelné zdroje energie a krajské energetické koncepce.

Pondělí 23. června

Workshop o obnovitelných zdrojích energie se koná v budově ministerstva životního průmyslu v Praze 10-Vršovicích a pořádají ho Ministerstvo životního prostředí ČR a Sdružení pro záchranu prostředí CALLA. Bližší téma workshopu je Obnovitelné zdroje energie a krajské energetické koncepce. Kontakt - tel.: 222 781 471.

LASER 2003 World of Photonics - 16. mezinárodní odborný veletrh pro inovativní a užitou laserovou technologii a optoelektroniku s kongresem začíná na Novém výstavišti v bavorském Mnichově. Veletrh trvá do 26. června. Kontakt na zastoupení v ČR - tel.: 545 176 158, e-mail: info@expocs.cz.

Úterý 24. června

Termín pro odvod spotřební daně za duben

Co přinese/změní environmentální daňová reforma? - to je název semináře, který se od 10.00 do 14.00 hod. koná v Praze. Pořadatelem je Ústav pro ekopolitiku, o. p. s. Kontakt - tel.: 224 828 553.

Veletrh Z2003 - DIE ZULIEFERMESSE Díly, komponenty, moduly a technologie - začíná v německém Lipsku. Veletrh trvá do 26. června. Kontakt na zastoupení veletrhu v ČR - tel.: 222 734 483, e-mail: info@seppint.cz.

MIREX 2003 - Výstava protipožární ochrany, zabezpečovacího zařízení, služby první pomoci, bezpečnost a prevence mimořádných situací začíná v Moskvě. Souběžně probíhá výstava Miogne 2003 - plynárenství a ropný průmysl. Obě akce trvají do 27. června.

Středa 25. června

Spotřební daně - termín podání daňového přiznání za květen, daňového přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů, zelené nafty a technického benzinu a mazacích olejů za květen (pokud vznikl nárok).

Daň z přidané hodnoty - termín podání daňového přiznání a daň za květen.

Regionální hospodářská komora Ostrava pořádá Setkání se zástupci německé společnosti MaxicoM GmbH - jako společný projekt sasské vlády a města Lipsko nabízí společnost administrativní pomoc při zakládání společností, poboček a zastoupení v Německu.

Čtvrtek 26. června

Ekologické fórum kraje Vysočina je název konference na téma Program udržitelného rozvoje a ochrany životního prostředí Českomoravské vrchoviny. Diskutovat se bude o programu rozvoje kraje Vysočina, udržitelnosti kulturní krajiny, snižování emisí a imisí, ochraně vod, přírody a krajiny, úkolech reformy veřejné správy a rozvoji zemědělství a venkova. Místo konání: Bystřice nad Pernštejnem, hotel Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem. Konferenci pořádá Environmental Regional Center (ERC) Prameny Vysočiny. Kontakt - tel.: 566 622 565.

Pátek 27. června

Začíná dvoudenní mezinárodní seminář pořádaný v rámci projektu Kodex životního prostředí. Seminář informuje o vzniku projektu Kodex ŽP. Předmětem jednání budou tyto otázky: informace o projektu Zákon o životním prostředí, integrovaná prevence a omezování znečištění, hodnocení vlivů koncepcí na životní prostředí. Místo konání: Praha 10, Ministerstvo životního prostředí ČR. Kontakt - e-mail: zuzana.drhova@ecn.cz.

PROPET - 8. mezinárodní výstava chovatelských a jezdeckých potřeb začíná na Výstavišti v Brně. Souběžně se koná BRNO TROPHY - 4. koňská show, závody a výstava. Obě akce trvají do 29. června. Kontakt - tel.: 541 152 924, 541 152 949, e-mail: propet@bbv.cz.

Začíná Pražské bienále 1, které potrvá až do 24. srpna. Jeho téma zní Periferie se stávají centrem. Tento výtvarný projekt představí dvě stovky umělců ze třiceti zemí, kteří byli vybráni skupinou dvaceti kurátorů. Přehlídka je otevřena pro veřejnost v mezaninu, Malé dvoraně a Velké dvoraně Veletržního paláce.

Sobota 28. června

Druhý den mezinárodního semináře Kodex životního prostředí, který se koná na ministerstvu životního prostředí v Praze-Vršovicích.

Neděle 29. června

ISPO - léto, 59. mezinárodní odborný veletrh sportovního zboží a sportovní módy začíná v německém Mnichově na Novém výstavišti. Veletrh končí 1. července. Kontakt na české zastoupení - tel.: 545 176 158, e-mail: vondruska@expocs.cz.

Pondělí 30. června

CONTENT24

Termín splatnosti 2. splátky daně z nemovitostí (poplatníci s daňovou povinností vyšší než 1000 Kč s výjimkou samostatně hospodařících rolníků).

Daň z příjmů - přiznání k dani a daň za rok 2002

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).