Menu Zavřít

Joshua Arensberg, Olivier Bauduin...

5. 5. 2010
Autor: Euro.cz

KIT digital mgr.

všichni:
Joshua Arensberg, Olivier Bauduin, Frederic Dominion, Steven Herbert, Laura Kaatz, Roland Karsenty, Pierre Nejam, John E. Warren III, Thomas Wittig

BRAND24

manažeři
Společnost KIT digital jmenovala do svého vedení několik nových odborníků, kteří budou pracovat v pražské centrále firmy.
Výkonným viceprezidentem produktového vývoje je Joshua Arensberg (35). Před svým působením u KIT digital pracoval ve firmě SDI Media.
Olivier Bauduin (43) je viceprezidentem pro obchodní operace a M&A. Před svým jmenováním působil mimo jiné jako generální ředitel společnosti Business Solutions.
Frederic Dominion (37) se stal globálním ředitelem prodeje. Přes patnáct let působil ve vrcholném vedení oddělení prodeje ve společnostech Brightcove, VMware a Motorola.
Ředitelem pro EMEA je Steven Herbert (45), který dříve pracoval ve společnostech DST Systems, Amdocs, Entriq a DivX.
Laura Kaatz (46) byla jmenována viceprezidentkou pro partnerství. Působila ve firmách Sprint, EarthLink a Rogers Communications.
Roland Karsenty (50) se stal viceprezidentem pro klientské operace. Dříve pracoval jako viceprezident pro technologie ve společnostech Pfizer a Honeywell, dále působil v Hewlett-Packard.
Pierre Nejam (43) je ředitelem kanceláře řízení projektů. Mimo jiné působil ve společnostech IBM a SAP.
John E. Warren III (59) se stal výkonným administrativním ředitelem. Dříve pracoval ve výkonných funkcích ve společnostech Anadigics, Alphanet Solutions, Hayward Industries a UNISYS.
Výkonným viceprezidentem pro klientské služby byl jmenován Thomas Wittig (45), který působil například ve firmách Microsoft Corporation či SAP.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).