Menu Zavřít

Je to lež jako věž

13. 9. 2004
Autor: Euro.cz

SPOLUMAJITEL ČERPACÍ STANICE F1 LIBOR HAMMER: Původně zde prý měla vzniknout jenom celnice a pak se z toho stala čerpačka. To není pravda. Ne. Když jsme dělali územní rozhodnutí, byla v něm zahrnuta čerpací stanice, celnice a služebna policie.

Libor Hammer

BRAND24

SPOLUMAJITEL ČERPACÍ STANICE F1 LIBOR HAMMER: Původně zde prý měla vzniknout jenom celnice a pak se z toho stala čerpačka. To není pravda. Ne. Když jsme dělali územní rozhodnutí, byla v něm zahrnuta čerpací stanice, celnice a služebna policie. Takže není pravdou, že bychom územní rozhodnutí dělali bez toho a pak to sem nějak vpašovali. Tak to vypadá podle toho, co říkal pan Kopička, který mluví za občanské sdružení Za pitnou vodu Tachova. To není pravda. Na to jsou všechno důkazy na stavebním úřadě, já tady mám také nějaké doklady. Už první dokumentace pro územní řízení mluvila o tom, že tady bude čerpací stanice, tak jak nyní stojí. Se všemi stojany a nádržemi. To, že bychom my tady chtěli policii a celníky a sami jsme z toho nic neměli, jenom velký barák, je nesmysl. Úřad prý podle Jana Kopičky zahájil stavební řízení 4. června 2002 a za tři dny již nabylo právní moci. Že by 4. bylo podáno a 6. vydáno, tak to je lež jako věž. Samozřejmě, že to lze dokázat. Vydáno bylo 8. 8. 2003 a požádáno 1. 7. 2003. Co o víte o občanském sdružení**?

Je zajímavé, z jakého důvodu se pan Kopička v té věci angažuje. To je přímo majitel konkurenční čerpací stanice v Halži. Sdružení tvoří jeho známí a zaměstnanci. Jde o jasné zneužívání zákona.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).