Menu Zavřít

Jan Mechl, Štefan Puci, Jan Zibura, Pavel Kašík

27. 9. 2011
Autor: Euro.cz

Jones Lang LaSalle

associate directors, vedoucí oddělení

BRAND24

Společnost Jones Lang LaSalle oznámila povýšení čtyř svých pracovníků. Jan Mechl (34) byl jmenován do pozice associate directora v týmu zastupování nájemníků kancelářských budov společnosti. Zabývá se poradenstvím a zprostředkováním nájemních transakcí. Mechl je držitelem titulu MSc. v oboru management nemovitostí na Sheffield Hallam University a Nottingham Trent University ve Velké Británii, je také studujícím členem RICS. Mluví plynně anglicky. K jeho zájmům patří především lyžování, basketbal, cestování, hudba a vaření.
Štefan Puci (26) byl jmenován associate directorem v oddělení kapitálových investic. Do pražské pobočky JLL nastoupil v roce 2006 jako tzv. graduate trainee, od roku 2007 se specializuje na investice do komerčních nemovitostí. Puci absolvoval obor podniková ekonomie. Mluví plynně anglicky a konverzačně německy. Ve volném čase se věnuje sportu a cestování.
Jan Zibura (28) se stal associate directorem v oddělení oceňování nemovitostí. Má na starost koordinaci a přípravu ocenění jednotlivých nemovitostí a realitních portfolií v České republice a na Slovensku. Zibura je absolventem Sheffield Hallam University a Nottingham Trent University, kde studoval obor realitní investice a management nemovitostí. Od roku 2011 je akreditovaným členem RICS. Mluví plynně anglicky. Mezi jeho koníčky patří lyžování, snowboarding a cyklistika.
Pavel Kašík (34) se stal vedoucím oddělení projektových a developerských služeb. Je zodpovědný za poskytování služeb řízení výstavby stavebních projektů, klientských vestaveb, technického dozoru investora
a zpracování technických posouzení nemovitostí. Kašík ve firmě pracuje od roku 2007, předtím působil v agentuře CzechInvest, kde byl zodpovědný za přípravu strategických průmyslových zón. Je absolventem Fakulty stavební ČVUT v Praze a dvouletého kurzu tržního oceňování na BIVS. Mluví plynně anglicky. Jeho koníčkem je sport, především fotbal a snowboarding.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).