Menu Zavřít

JAK TO VIDÍ PROFIT

29. 3. 2004
Autor: Euro.cz

Jestli se šéf Sazky neomluví, bude to špatná zpráva pro českou demokracii. Bude to znamenat, že kdejaký státem vydržovaný gážista se bude moci díky penězům a moci, které mu jeho propůjčený úřad dává, naparovat nad volené zástupce lidu. Přitom hazardní monopolista nestavěl halu za privátní, ale de facto za veřejné peníze.

Omluvu, omluvu!

Je úplně jedno, zda Hušák střílí na levici, nebo na pravici. Pokud mu projde útok na premiéra, příště si vyšlápne třeba na prezidenta. Takže náš vzkaz do Sazka arény: Omluvu, omluvu!

CONTENT24

**Sportu zdar

Je předčasné tvrdit, že kladenský primátor se vyplácením peněz místnímu hokejovému týmu dopustil zločinu. Nicméně o zodpovědnosti mluvit lze. Pokud město podpoří hokej desítkami milionů a přitom nemá peníze na kanalizaci, pak to svým způsobem je zločin na občanech. První radní se ho ovšem nedopustil sám, pro preferování sportovní zábavy kupříkladu před školní výchovou měl zjevně podporu ve většině zastupitelů. Opravdu nemusí jít hned o porušování zákonů, dost na tom, že radnice překračuje meze slušnosti.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).