Menu Zavřít

Jak překonáváte krizi cestovního ruchu?

2. 8. 2004
Autor: Euro.cz

ANKETAJosé Coll Jaume ředitel sítě hotelů Eden, Alcudia. Bojujeme s konkurencí v celém Středomoří. N emůžeme zvyšovat počet hotelů, ale pokles počtu turistů můžeme zastavit kvalitou a servisem. Proto jeden náš hotel specializujeme na golf, druhý na pěší výlety a třetí na vodní sporty.

ANKETA José Coll Jaume ředitel sítě hotelů Eden, Alcudia

Bojujeme s konkurencí v celém Středomoří. N emůžeme zvyšovat počet hotelů, ale pokles počtu turistů můžeme zastavit kvalitou a servisem. Proto jeden náš hotel specializujeme na golf, druhý na pěší výlety a třetí na vodní sporty.

Nicole Jehnich ředitelka hotelu Son Caliu, Palmanova Specializujeme se na golfovou klientelu. Mimo hlavní letní sezonu u nás tvoří osmdesát procent hostů. Ve speciálních programech dostávají dvacetiprocentní slevy na hřiště a zajišťujeme pro ně dopravu i s vybavením. Jezdí k nám především zkušenější golfisté, a proto pro ně pořádáme zdokonalovací kurzy.

Francisca Tomás pracovnice agentury Ibatur, Palma Chceme dostat do povědomí návštěvníků, že Mallorka není jen slunce a moře. Na jaře a na podzim propagujeme cykloturistiku, golf a pěší turistiku. Na zimu chystáme společenské akce, kulturní programy a poukazujeme i na možnosti nákupní turistiky.

Magdalena Ximenis majitelka hotelu Leblon, El Arenal

BRAND24

Již několik let ubytováváme cyklisty - závodníky všech výkonnostních i věkových kategorií, kteří nabírají formu před hlavní sezonou. Na ně se nabalují i cykloturisté. Navíc připravujeme v hotelu otevření centra české kultury na Mallorce.

Alice Pecháčová vedoucí průvodců CK Fischer, Palma Z Česka přilétají stabilně tři procenta návštěvníků. Přesto od příštího roku bude v nabídce naší cestovní kanceláře kromě pobytu na plážích také cykloturistický a turistický program. Již dnes nabízíme ke standardním zájezdům dva poznávací okruhy.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).