JAK NA TO

15. září 2003, 00:00 - admin
15. září 2003, 00:00

Potřebujeme:250 g mražených malin4 velké zralé hrušky5 lžic smetany150 g tvarohu

Flambované hrušky

Potřebujeme:

250 g mražených malin

4 velké zralé hrušky

5 lžic smetany

150 g tvarohu

40 g mletých mandlí

lžíce cukru

50 ml kvalitního rumu

na ozdobu pár lístků máty

Hrušky omyjeme, rozpůlíme a zbavíme jader. Maliny rozmrazíme a několik jich necháme stranou na ozdobu. Smetanu rozmícháme s tvarohem na hladký krém a přidáme do něj mandle. Půlky hrušek naplníme krémem a opět spojíme k sobě. Postavíme je na talíře. Maliny povaříme tři minuty v oslazené vodě s trochou rumu. Poté hrušky polijeme malinovou polevou, zbytek rumu ohřejeme v naběračce, zapálíme a hořící nalijeme na hrušky. Dezert ozdobíme zbylými malinami a mátovými lístky.

Mohlo by vás zajímat

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

Hry pro příležitostné hráče