Menu Zavřít

Jahnova achilovka

13. 6. 2005
Autor: Euro.cz

Glosy Vicepremiér Martin Jahn se stále více stává jakýmsi enfant terrible převážně levicově orientovaného kabinetu. I když jeho nápady většinou končí v koši, je dobře, že má občan možnost vládní návrhy konfrontovat se zdravým selským rozumem. Nejnověji tak zřejmě dopadnou i některé dobře míněné reformní vize ve strategii hospodářského růstu.

Glosy

Vicepremiér Martin Jahn se stále více stává jakýmsi enfant terrible převážně levicově orientovaného kabinetu. I když jeho nápady většinou končí v koši, je dobře, že má občan možnost vládní návrhy konfrontovat se zdravým selským rozumem.

BRAND24

Nejnověji tak zřejmě dopadnou i některé dobře míněné reformní vize ve strategii hospodářského růstu. Jejich chybou totiž je, že jsou sice v souladu s realitou, nicméně v rozporu s programem ČSSD. A jak známo - tím hůře pro realitu.

Nicméně i mistr tesař se občas utne. Hospodářské komoře se na strategii nelíbí, že posiluje roli vládních agentur. A to jak směrem vůči státním orgánům, tak vůči podnikatelským organizacím. Že by Jahnova nehynoucí vzpomínka na zlaté časy v čele CzechInvestu? Inu, stará láska nerezaví, i když by se zde spíše dalo spekulovat o střetu zájmů.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).