Menu Zavřít

IT firmy pojedou do Jižní Koreji

29. 3. 2005
Autor: Euro.cz

Podnikatelskou misi českých firem na veletrh IT Korea - KIECO 2005 pořádá Hospodářská komora České republiky. Akce se uskuteční od 25. do 30. dubna 2005. "Korejské firmy jeví velký zájem o rozvíjení obchodních vztahů se zeměmi střední Evropy, včetně Česka.

Tamní vládní dovozní politika přímo vybízí k diverzifikaci dodavatelů s cílem omezit závislost na Japonsku. Korejská vláda chce snížit výrazné negativní saldo obchodu s Japonskem ve prospěch USA a evropských zemí,“ řekl projektový manažer David Füllsack z odboru EU a zahraničních vztahů.

BRAND24

Čeští výrobci se mohou uplatnit v oblasti silného korejského sektoru informačních technologií, kde řada kvalitních komponentů není vyráběna v Koreji a musí se dovážet. Složení podnikatelské mise však není limitováno jen na firmy z tohoto oboru. Korea International Trade Association přislíbila zajistit dvoustranné jednání zájemcům o navázání obchodních vztahů i z jiných oborů.

Zájemci se mohou přihlásit nejpozději do 10. dubna prostřednictvím telefonu 296 646 553 nebo e-mailem na fullsack@komora.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).