Menu Zavřít

Internetbanking BUSINESS 24

24. 10. 2005
Autor: Euro.cz

PLUS PRO VAŠE FINANCE Ovládání firemního účtu z počítače v kanceláři nebo z notebooku při služební cestě? Provádění transakcí bezpečně s nejmodernější technologií klientského certifikátu na chipové kartě? Přesně to umožňuje služba Internetbanking BUSINES 24 - ta představuje především snadný a nepřetržitý přístup k bankovnímu účtu sedm dní v týdnu, a to po celý rok.

PLUS PRO VAŠE FINANCE

Ovládání firemního účtu z počítače v kanceláři nebo z notebooku při služební cestě? Provádění transakcí bezpečně s nejmodernější technologií klientského certifikátu na chipové kartě? Přesně to umožňuje služba Internetbanking BUSINES 24 - ta představuje především snadný a nepřetržitý přístup k bankovnímu účtu sedm dní v týdnu, a to po celý rok. Přitom nejde jenom o pohodlí -vyřizování firemních plateb elektronickou cestou je výhodnější nejen časově, ale také finančně.

BUSINESS 24 je nástrojem internetového bankovnictví, díky jemuž je obsluha firemního účtu rychlá i vysoce bezpečná. Díky flexibilní škále uživatelských oprávnění služba BUSINESS 24 poskytne dokonce možnost vytvořit a podepsat platební příkazy na různých místech republiky, ale i v zahraničí. BUSINESS 24 dále umožňuje nastavení celé kombinace oprávnění (v praxi podpisů osob, které mohou s účtem disponovat) podle aktuálních potřeb majitele účtu. Vedle toho existuje i možnost nastavení limitů účtu, připodepisování či archivace veškeré komunikace vedené prostřednictvím BUSINESS 24. V rámci BUSINESS 24 tak lze kdykoli získat informace o zůstatku na účtu, přehledné informace o všech transakcích - (včetně kreditních avíz zahraničních plateb) a v neposlední řadě také praktické informace, například číselník bank.

CONTENT24

Jak už bylo řečeno, BUSINESS 24 má také vysokou úroveň zabezpečení. Autorizace veškerých aktivních transakcí probíhá pomocí klientského certifikátu (soubor dat o uživateli uložený na čipové kartě). Při vstupu do aplikace služby BUSINESS 24 je rovněž nutné zadat uživatelské jméno a heslo. Prostřednictvím klientského certifikátu lze také ještě dále zvýšit úroveň zabezpečení a nastavit povinné přihlašování do aplikace. 

Zpracováno z podkladů České spořitelny

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).