Menu Zavřít

Inspirace: Michelle Obamová

16. 10. 2009
Autor: profit

Michelle Obamová přinesla do Bílého domu po dlouhé době notnou dávku zajímavé módy. Upozornila tak na sebe ne pouze jako první dáma, ani ne jako první dáma s původem Afroameričanky, ale jako módní ikona, od které se může inspirovat většina žen po světě. Inspirujte se i vy jejím stylem a buďte první dámou ve vaší práci.

Autor: Flickr.com

Elegantní a především praktické jsou modely Michelle Obamové, která se inspirovala v padesátých letech a přidala mladistvý šmrnc.

Skvěle padnoucí kabátek světlé barvy můžete zkombinovat v různých variacích.

V jednoduchosti je krása, to platí ve všech směrech módy a řídí se tím i Michelle Obamová. Vyladěná v jedné barvě oslníte!

Svetřík pánského stylu lze podtrhnout použití pásku. Získáte tak skvěle vypadající model do pracovního prostředí, ale bude se hodit i na večerní setkání.

Bílá košile by neměla chybět v šatníku každé ženy, a pokud je to košile s výrazným řasením nebo zajímavého střihu, získáte si „voliče“ stejně jako Michelle Obamová.

Tvídová sukně je přesně to, co byste měla nosit v podzimních chladných dnech. Zvolte několikabarevnou verzi, stejně jako Michelle a zaručeně u šéfa obstojíte. Zda potřebujete více rad ohledně stylu oblékání do práce, čtěte Buďte trendy i v zaměstnání!

BRAND24

Perlami můžete doplnit jakýkoliv model a povýšíte ho tak na model první dámy.

Více na Femina.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).