Menu Zavřít

Individuální exkurze Letiště Praha budou o jarních prázdninách rozšířeny

16. 2. 2012
Autor: profit

Neopakovatelný zážitek vám může dát nejen samo cestování, ale i návštěva zákulisí letiště, do kterého vás zavedou speciální exkurze. Na jarní prázdniny od 31. ledna do 16. března 2012 rozšířilo Letiště Praha individuální exkurze i na každý všední den.

Foto: Letiště Praha

V rámci prohlídek se dostanete do míst, kam se cestující běžně nedostanou, poznáte pracovní zázemí mnoha zajímavých profesí, uvidíte provoz na odbavovacích plochách, seznámíte se s dráhovým systémem, dostanete se do těsné blízkosti letadel a poznáte nejmodernější stanici Hasičské záchranné služby v České republice. V zimním období navíc můžete vidět odmrazování letadel před odletem, zimní techniku při úklidu sněhu na plochách letiště a další zajímavosti specifické pro tuto roční dobu.

BRAND24

Exkurze nabízejí výběr z několika prohlídkových tras, které jsou vhodné pro všechny věkové kategorie. Rezervaci volných termínu můžete provést on-line na stránkách www.prg.aero v sekci Služby a volný čas – Exkurze na letišti. V roce 2011 byly prohlídky neveřejných prostor letiště veřejností vyhodnoceny jako jeden z deseti nejoblíbenějších turistických cílů v České republice v prestižní soutěži agentury CzechTourism.

Pokud pojedete na exkurzi, je vám k dispozici parkoviště přímo před Terminálem 3, kde všechny prohlídky začínají. Za hodinu parkování tu zaplatíte 40 korun.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).