Menu Zavřít

Hra o deset milionů dolarů

11. 12. 2007
Autor: Euro.cz

Cisco

BRAND24

Společnost Cisco Systems, světový poskytovatel zařízení pro přenos dat, hlasu a obrazu, vyhlásila globální soutěž obchodních nápadů I-Prize. Podnikatelé a inovátoři z celého světa se jí mohou zúčastnit prostřednictvím internetu, kde mohou vytvářet i vícečlenné týmy napříč kontinenty. Vítězný tým bude mít příležitost uskutečnit svůj záměr v rámci nové obchodní jednotky Cisco, do které společnost podle kvality návrhu investuje až deset milionů dolarů. Vítězný tým navíc získá peněžní odměnu ve výši 250 tisíc dolarů jako bonus.
„Ve světě je mnoho vynálezců a podnikatelů, kteří nosí v hlavě řadu kreativních a inovativních nápadů. K jejich uvedení do praxe jim však často chybí přístup k rizikovému kapitálu nebo jiným zdrojům financování. Prostřednictvím této soutěže chceme nadějným inovátorům pomoci dosáhnout jejich cílů,“ řekl Marthin DeBeer, senior vice president Emerging Technologies Group společnosti Cisco.
Celá soutěž Cisco I-Prize se uskuteční ve třech fázích, přičemž ta úvodní probíhá na internetu. Uchazeči se mohou zaregistrovat na webové stránce www.cisco.com/iprize, kde zveřejní svůj nápad. Ten je následně podroben komentářům a hodnocení ze strany ostatních registrovaných uživatelů. Do druhého kola Cisco vybere až 100 týmů s nejlepším hodnocením, do třetího bude vybráno maximálně deset z nich. Odborná porota bude bude hodnotit jak míru technologické inovace, tak i obchodní příležitosti představených záměrů.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).