Menu Zavřít

Hospodářská komora

17. 12. 2007
Autor: Euro.cz

Portál pro podnikatele

Hospodářská komora České republiky, Unie malých a středních podniků ČR a společnost top vision s. r. o. minulý týden oficiálně spustily první multimediální portál pro české podnikatele a majitele firem.

„Sledování pozitivních příběhů, rady, jak postupovat v klíčových okamžicích a při strategických rozhodováních, praktická doporučení jak řídit firmu co nejefektivněji a další informace s praktickým využitím nabízí tento portál podnikatelům začínajícím i zkušenějším. Publikované informace by měly sloužit společnostem menším i středním, které třeba překonaly kritické začátky a dostaly se do fáze rozvoje, kde se neumí samy rychle zorientovat,“ říká prezident Hospodářské komory ČR Jaromír Drábek. Přestože se Hospodářská komora ČR odbornému vzdělávání a rozvoji lidských zdrojů dlouhodobě věnuje, projekt tohoto typu je aktivitou svého druhu první.

„Vážíme si každého českého podnikatele, který se přes narůstající konkurenci díky svému umu prosadí a mnohdy probojuje až do první ligy. Právě těmto cílevědomým lidem je určen projekt www.nasrust.cz, jehož vznik jsme iniciovali,“ dodává Ladislav Profota, jednatel společnosti top vision.

„Naším cílem je vytvořit prostor pro výměnu zkušeností a názorů představitelů úspěšných českých firem,“ uzavírá předseda Unie malých a středních podniků ČR David Šeich.

BRAND24

Portál nabídne firmám prostor, kde si budu moci vyměňovat informace a diskutovat nejrůznější problémy, najdou zde přehled akcí, seminářů, manažerských školení a společenských akcí.

Úspěšně rostoucí české firmy pak navíc mají možnost setkání a výměny názorů v rámci jarního fóra „Náš růst“. Posláním fóra je reflektovat úspěchy a neúspěchy domácích firem, představit praktiky těch nejúspěšnějších a otevřít diskuzi špičkových českých manažerů a podnikatelů.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).