Menu Zavřít

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA

18. 12. 2006
Autor: Euro.cz

PROJEKT TOURISMEDUCA KONČÍProjekt TourismEduca - vzdělávání pro cestovní ruch v Praze financovaný z prostředků Evropského sociálního fondu právě úspěšně završil svůj druhý semestr. Cílem projektu bylo zvýšení konkurenceschopnosti nabídky turistických produktů a služeb a zvýšení kvalifikační úrovně pracovníků působících v oblasti cestovního ruchu na území hlavního města Prahy.

PROJEKT TOURISMEDUCA KONČÍ

Projekt TourismEduca - vzdělávání pro cestovní ruch v Praze financovaný z prostředků Evropského sociálního fondu právě úspěšně završil svůj druhý semestr. Cílem projektu bylo zvýšení konkurenceschopnosti nabídky turistických produktů a služeb a zvýšení kvalifikační úrovně pracovníků působících v oblasti cestovního ruchu na území hlavního města Prahy.

Realizace projektu, který byl financován z prostředků Evropské unie, začala loni v září. V průběhu prvního semestru projektu TourismEduca bylo proškoleno více než 250 osob, převážně zaměstnanců Hospodářské komory a Policie ČR.

Druhý semestr kurzů byl zaměřen především na posluchače z řad zájemců o práci a podnikání v oblasti cestovního ruchu či zaměstnanců a malých a středních podnikatelů v cestovním ruchu, zaměstnanců veřejné správy a příslušníků Policie ČR. Díky velkému zájmu bylo v kurzech proškoleno přibližně 450 posluchačů.

BRAND24

Obsahový záběr kurzů byl velmi široký a zahrnoval přednášky a semináře věnující se problematice podnikatelského minima, marketingu, reklamě, propagaci a zásadám informačních činností, bezpečnosti a komunikaci, včetně krizové. Velký důraz byl kladen na odbornou úroveň výuky i na použitou metodiku, proto projekt probíhal ve spolupráci České centrály cestovního ruchu - Czechtourismu a v součinnosti s Policií České republiky.

Tuto část připravuje Hospodářská komora ČR

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).