Menu Zavřít

Home Sweet Home

8. 12. 2008
Autor: Euro.cz

Krátce mgr.

Manažerem nově otevřené berounské pobočky realitní společnosti Home Sweet Home byl jmenován Petr Černohorský, který ve společnosti působí již šest let. Doposud zastával funkci vedoucího oddělení pronájmů v pražské centrále. Černohorský se na realitním trhu pohybuje dlouhodobě. Hovoří plynně anglicky, španělsky a domluví se portugalsky. Ve volném čase se věnuje rodině a zvelebování rodinného statku.

Hotel Thermal
Novým generálním ředitelem lázeňského hotelu Thermal, který je jedním z největších v Karlových Varech, je bývalý karlovarský hejtman Josef Pavel (ODS). Hotel provozuje státní společnost Thermal – F. Místo v Thermalu se uvolnilo před dvěma měsíci, kdy jeho ředitel odešel do zahraničního angažmá. Josef Pavel v Thermalu působil po určitý čas od roku 1976, kdy současně studoval práva. Deset let pracoval v karlovarském luxusním Grandhotelu Pupp jako náměstek ředitele a poté i jako šéf hotelu. Z Puppu odešel v roce 1996, když byl poprvé zvolen karlovarským primátorem.

OTIS
Výrobce výtahů a eskalátorů OTIS vyměnil část svého vedení. Dosavadní prokuristy Leoše Vídenského a Radka Kadlece nahradili Ladislav Zeman a Igor Hajdin, kteří už ve firmě předtím působili. Vídenský i Kadlec nastoupili v rámci skupiny na jiné pozice. Třiačtyřicetiletý Leoš Vídenský, který dosud pracoval jako finanční ředitel české pobočky OTIS, se stal finančním ředitelem pro střední Evropu. Devětatřicetiletý Radek Kadlec začal namísto působení v OTIS šéfovat sesterské firmě OTIS Escalators.

Třinecké železárny
Zaměstnanci Třineckých železáren budou mít v dozorčí radě dva nové zástupce. V příštích pěti letech budou jejich zájmy hájit odborář Vladislav Heczko (52) a o čtyři
roky starší Roman Mitręga, vedoucí provozu válcovny předvalků a hrubých
profilů. Rozhodli o tom zaměstnanci firmy. Noví členové nahradí Oldřicha Cieslara a Jiřího Stašáka, kterým vypršel mandát.

BRAND24

Lupa.cz
Novým šéfredaktorem odborného serveru o českém internetu a telekomunikacích Lupa.cz se stal Patrick Zandl (34). Ve vedení serveru nahradil Aleše Miklíka, který od července zastává funkci vedoucího všech redakcí internetového vydavatelství Internet Info. Patrick Zandl spoluzaložil již v roce 1996 magazín o mobilních telefonech Mobil server, který později prodal společnosti Mafra. Působil a působí jako publicista a analytik telekomunikačních trhů, podílel se na řadě dalších internetových projektů jako jsou Pipay.cz nebo internetová televize Stream.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).