HARMONIE CHUTÍ

29. března 2004, 00:00 - admin
29. března 2004, 00:00

OBLÍBENÉ NÁPLNĚ DO OMELET

Mandle a slanina - mandle spaříme, vyloupeme a rozpůlíme, anglickou slaninu pokrájíme na kostičky, obojí společně opražíme na pánvičce.

Rajčata a cibule - tato kombinace vám připomene dovolenou ve Středomoří. Rajčata (nejlépe loupaná, už jsou běžně k dostání i v konzervě) můžete přidat na zpěněnou cibulku a chvíli podusit, nebo naopak omeletu plnit čerstvými rajčaty. Každá chuť je trochu jiná, vyzkoušejte obě.

Uzený losos a cuketa - obojí pokrájíme na nudličky a do omelety přidáváme syrové.

Šunka a kyselá okurka - opět plníme pokrájené a tepelně neupravené. Niva s křenem - nastrouhanou nivu v misce promícháme s křenem (nejlépe rovněž čerstvým strouhaným).

Mohlo by vás zajímat

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

Hry pro příležitostné hráče