HARMONIE CHUTÍ

29. března 2004, 00:00 - admin
29. března 2004, 00:00

OBLÍBENÉ NÁPLNĚ DO OMELET

Mandle a slanina - mandle spaříme, vyloupeme a rozpůlíme, anglickou slaninu pokrájíme na kostičky, obojí společně opražíme na pánvičce.

Rajčata a cibule - tato kombinace vám připomene dovolenou ve Středomoří. Rajčata (nejlépe loupaná, už jsou běžně k dostání i v konzervě) můžete přidat na zpěněnou cibulku a chvíli podusit, nebo naopak omeletu plnit čerstvými rajčaty. Každá chuť je trochu jiná, vyzkoušejte obě.

Uzený losos a cuketa - obojí pokrájíme na nudličky a do omelety přidáváme syrové.

Šunka a kyselá okurka - opět plníme pokrájené a tepelně neupravené. Niva s křenem - nastrouhanou nivu v misce promícháme s křenem (nejlépe rovněž čerstvým strouhaným).

Mohlo by vás zajímat

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

  • Je o mě zájem, říká expremiér Jiří Paroubek v Euro TV

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

Hry pro příležitostné hráče