Menu Zavřít

Frenštát chystá zónu a relaxační komplex

26. 2. 2007
Autor: Euro.cz

Frenštát pod Radhoštěm buduje podnikatelskou zónu a také hledá investora, který by ve městě pod Beskydami postavil víceúčelový areál pro odpočinek a volný čas. Relaxační komplex by doplnil letní akvapark a autokemp a nabídl turistům možnost celoročního využití.

Na okraji města v bývalých kasárnách vzniká malá podnikatelská zóna Martinská čtvrť. „Na pozemku zhruba 2,9 hektaru vznikne plocha pro jednoho až dva investory, kteří budou moci do roku 2008 realizovat svůj záměr. Dnes probíhá příprava inženýrských sítí,“ uvedl starosta Stanislav Hrabovský.

CONTENT24

Také stavba s názvem Relaxační komplex Eurosport Park Frenštát pod Radhoštěm je podle starosty Stanislava Hrabovského projektově a investorsky připravena. Eurosport Park by měl vyrůst na pozemcích města o rozloze 10 500 metrů čtverečních, v těsné blízkosti autokempu a akvaparku. Záměrem radnice je vybudovat vodní relaxaci na způsob wellnes centra. Vedle relaxace, zdravotní rehabilitace a sportu by areál měl nabídnout ubytovací a stravovací služby a kongresový sál pro 100 hostů. Z části mohou vzniknout i rezidenční byty. Rozpočet investice je 360 milionů korun bez DPH.

„Je připraveno území, pokud by přišel investor, může začít za měsíc stavět, protože stavební povolení je platné,“ doplnil Jiří Berger, který je na frenštátské radnici zástupcem vedoucího odboru investic a správy obecního majetku.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).