Franchise Club se věnoval sendvičům

29. října 2007, 00:00 - Renata Bartošková
29. října 2007, 00:00

Desáté setkání Franchise Clubu věnoval jeho prezident Jaroslav Tamchyna konceptu sendvičů „na míru“ Subway.

Tento systém, který se v oblasti rychlého občerstvení zaměřuje na zdravou stravu, je už mnoho let americkým hitem. V klubu se představily příběhy dvou malých českých podnikatelů – Davida  Biskupa a Petry Grossové, kteří na tuto franšízu vsadili teprve nedávno. Překvapením byl host z USA Dick T. Pilchen, jeden z těch, kteří v šedesátých letech síť zakládali. Vyprávěl historky o tom, jak koncept sendvičů nazývaných „sub“ vymýšleli.

Mohlo by vás zajímat

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

Hry pro příležitostné hráče