Menu Zavřít

Fotbal našel sponzora. Výsledkem je ePojisteni.cz liga

28. 7. 2016
Autor: čtk

Nejvyšší česká fotbalová soutěž, kterou po uplynulé sezoně opustil generální partner Synot, představila den před startem nového ročníku nástupce. Jejím sponzorem je společnost ePojisteni.cz.

Společnost ePojisteni.cz vznikla v roce 2008 a zabývá se porovnáváním nabídek pojišťoven. „Jsme fanoušci fotbalu, i když jsme do něj dosud nebyli nijak aktivně zapojeni. Nyní nastal správný okamžik, kdy bychom se s asociací a kluby mohli domluvit na spolupráci. Zapadá to do našeho konceptu a marketingu a věřím, že to bude přínosné pro obě strany,“ uvedl spoluzakladatel firmy Dušan Šenkypl.

Fotbalová asociace uzavřela s novým generálním sponzorem smlouvu na dva roky. Její detaily nechtěla komentovat, ale podle slov místopředsedy Ligové fotbalové asociace Dušana Svobody je v intencích dřívějších kontraktů se společnostmi Synot nebo dříve Gambrinus. Součástí dohody, kterou předseda asociace označil za lukrativní, je i přejmenování soutěže na ePojisteni.cz liga.

Několik měsíců se spekulovalo, že generálním sponzorem nejvyšší fotbalové soutěže by se mohla stát některá z čínských firem, což si přál i Pelta. Žádné jednání však nedospělo ke zdárnému konci a pár dní před startem nového ročníku dokonce soutěž představila nové logo, které počítalo s prostým názvem 1. liga.


Dále čtěte:

BRAND24

Dohodnuto. AC Milán nejdražší čínskou fotbalovou akvizicí

Fotbalový Milán ovládnou Číňané. Kupují oba rivalské týmy


  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).