Menu Zavřít

FORTUNE Magazine zařadil CSC do Top 5 nejobdivovanějších společností v segmentu IT

4. 4. 2011
Autor: profit

Společnost CSC, globální poskytovatel technologických řešení a služeb, oznámila, že se úspěšně umístila v žebříčku „Nejobdivovanější globální společnosti“ časopisu FORTUNE za rok 2011.

Foto: Profimedia.cz

Již druhým rokem po sobě byla zařazena mezi pět nejobdivovanějších společností v segmentu IT služeb, přičemž letos se posunula z pátého na čtvrté místo. Podle časopisu FORTUNE je toto uznání „celkovým vysvědčením reputace společnosti CSC“, o čemž rozhodly tisíce manažerů, ředitelů, finančních analytiků a ratingových společností, jež rozhodovali na základě 9 podnikových atributů, od řízení lidí až po finanční zdraví.

CSC je poctěna opětovným zařazením do žebříčku nejobdivovanějších IT společností světa,“ řekl Michael W. Laphen, předseda představenstva, prezident a CEO společnosti CSC. „Schopnosti, které naše společnost prokázala v klíčových atributech, jsou významné pro způsob našeho podnikání, a to prostřednictvím vysoké konkurenceschopnosti na globální úrovni, iniciativ v oblasti společenské odpovědnosti, kvality našich produktů a služeb, a konečně prostřednictvím výjimečné výkonnosti našich zaměstnanců.

Ocenění časopisu FORTUNE pro společnost CSC vnímáme mimo jiné jako ocenění toho, že i jako globální firma se na nejrůznějších lokálních trzích věnujeme klíčovým výzvám – a to je podstatná část našeho úspěchu,“ řekl Petr Špinar, generální ředitel CSC pro region východní Evropy. „Například v České republice v současné době podporujeme iniciativy v oblasti elektronického zdravotnictví (eHealth), které představuje velkou příležitost pro zefektivnění zdravotního systému a nabízíme též komplexní řešení pro železniční nákladní a osobní dopravu. Také zde reagujeme na stále silnější lokální poptávku po outsourcingu a cloudových službách.

CONTENT24

Studie časopisu FORTUNE „Nejobdivovanější globální společnosti“ je každoročně realizována globální konzultační firmou The Hay Group. Do průzkumu je zařazeno přibližně 1 400 společností: tisíc společností z amerického žebříčku Fortune 1000 (dle obratu), dále společnosti mimo USA zahrnuté v globálním žebříčku Fortune Global 500 s obratem přes 10 milionů dolarů, a největší zahraniční společnosti operující v USA.

Výsledky žebříčku nejobdivovanějších firem byly zveřejněny ve vydání časopisu FORTUNE ze dne 21. března a jsou dostupné na webu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).