Menu Zavřít

Fortuna věnovala šek v hodnotě 200 tis. Kč nadaci Paraple

13. 6. 2011
Autor: profit

V Letenských sadech v Praze se dnes konal již 12. ročník populárního Běhu pro Paraple. Akce se letos zúčastnilo několik stovek lidí, včetně známých osobností.

Fortuna věnovala šek v hodnotě 200 tis. Kč nadaci Paraple

Foto: Fortuna

Pro Paraple tak běžel například Vojta Dyk, Karel šíp nebo Jaroslav Uhlíř. Všichni tak přispěli na konto nadace, která již od roku 1994 pomáhá lidem ochrnutým po poškození míchy. K podpoře přispěla významnou měrou i sázková kancelář Fortuna, která přímo na místě předala nadaci šek v hodnotě 200 tisíc korun.    

BRAND24

Pro Fortunu je velkou ctí být dlouholetým partnerem Běhu pro Paraple a mít možnost podpořit aktivity Centra Paraple. Nadace opravdu pomáhá tam, kde je to nejvíce potřeba. Fortuna dlouhodobě přispívá na řadu veřejně prospěšných aktivit, kde každoročně rozdělí dary v řádu desítek milionů korun,“ uvedl ředitel marketingu Fortuny Vladan Crha.

Fortuna již několik let podporuje nejenom Centrum Paraple, ale také například Konto Bariéry nebo florbal vozíčkářů. Na ten byla v uplynulé sezoně zaměřena netradiční a velmi úspěšná akce „Střílejte na vozíčkáře“. Prostřednictvím grantového projektu Fortuna během 3 let také celkovou částkou 16 milionů korun přispěla již 295 regionálním - neprofesionálním fotbalovým klubům na vybudování nových hřišť, opravy zázemí pro hráče i fanoušky nebo na nákup sportovního vybavení.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).