Menu Zavřít

Firmy z Plzeňska pojedou do Ruska

14. 8. 2006
Autor: Euro.cz

Obchodní a podnikatelskou misi do ruského Kurska pořádá Hospodářská komora Plzeň ve spolupráci s Obchodní a průmyslovou komorou Kursk. Předběžný termín je stanoven na 39. kalendářní týden (od 25. září). Kursk leží zhruba 500 kilometrů jižně od Moskvy a je jedním z nejvíce rozvinutých regionů Ruské federace.

Obchodní a podnikatelskou misi do ruského Kurska pořádá Hospodářská komora Plzeň ve spolupráci s Obchodní a průmyslovou komorou Kursk. Předběžný termín je stanoven na 39. kalendářní týden (od 25. září).

Kursk leží zhruba 500 kilometrů jižně od Moskvy a je jedním z nejvíce rozvinutých regionů Ruské federace. Celostátní význam má zejména zdejší těžba surovin a energetika, dále oblast vyniká zejména strojírenským, elektrotechnickým a chemickým průmyslem.

BRAND24

„Dobré uplatnění zde vidíme zejména pro firmy podnikající v oblasti výroby zařízení pro energetiku a v ostatních strojírenských oborech. Pro ruský trh je ale zajímavá například i výroba spotřebního zboží a nejrůznější další obory,“ říká ředitel plzeňské hospodářské komory Tomáš Kuták.

Podrobnější informace jsou k dispozici na telefonním čísle 378 226 955.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).