Menu Zavřít

Fio banka se stala Brokerem roku 2011

20. 6. 2011
Autor: profit

Fio banka získala titul Broker roku 2011 a stala se tak nejlepším obchodníkem s cennými papíry v České republice. Zároveň zvítězila i ve vedlejší kategorii „České akcie“. Investiční služby banky ocenili odborníci i laická veřejnost.

Fio banka se stala Brokerem roku 2011

Foto: Fio

BRAND24

Fio banka se stala vítězem soutěže Broker roku 2011, která si klade za cíl každoročně vyhodnotit služby a produkty obchodníků s cennými papíry působících na území České republiky. Hlavní kategorii volila veřejnost společně s odborníky. Fio banka získala rovněž prvenství v jedné z vedlejších kategorií s názvem České akcie, ve které rozhodovala pouze veřejnost. Získala tak dvě z pěti cen, které byly slavnostně vyhlášeny 19. června 2011 na investičním summitu MoneyExpo 2011.

Dvojnásobné prvenství v soutěži Broker roku 2011 nás velmi těší a děkujeme všem, kteří pro nás hlasovali. Jsme rádi, že Fio banka zvítězila v kategoriích, které jsou pro nás jako českou banku nejdůležitější. Budeme dále pracovat na vylepšování nabídky i vzdělávání veřejnosti v oblasti kapitálových trhů, na kterém se dlouhodobě podílíme,“ komentuje vítězství Marek Polka, ředitel Klientské divize Fio banky.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).