Menu Zavřít

EXPORTNÍ PŘÍLEŽITOSTI

14. 6. 2004
Autor: Euro.cz

TENDR NA CHEMIKÁLIETendr na chemikálie (číslo tendru: ET/0010/TAN/CHEM/2004) pro Ethio-pia Tannery Share Company. Jedná se o dodávku různých chemikálií (pro činění kůží) do provozu zmíněné koželužny. Uzávěrka výběrového řízení a doručení nabídek je 2. července 2004, 10 hod.

TENDR NA CHEMIKÁLIE Tendr na chemikálie (číslo tendru: ET/0010/TAN/CHEM/2004) pro Ethio-pia Tannery Share Company. Jedná se o dodávku různých chemikálií (pro činění kůží) do provozu zmíněné koželužny. Uzávěrka výběrového řízení a doručení nabídek je 2. července 2004, 10 hod. Podrobnější údaje, resp. tendrové podmínky lze obdržet (po zaplacení poplatku) na adrese:

Ethiopia Tannery Share Company Finance Department Ex-Papasinos Building, lst Floor P.O.Box 5628, Addis Abbeba, Ethiopia Tel.: +251 1534711,+251 1537103 Fax: +251 1 512822 Kontakt na velvyslanectví ČR: e-mail: addisabbeba@embassy.mzv.cz

FRÉZOVANÉ HLINÍKOVÉ DÍLY

Německý dodavatel plošných spojů hledá českého výrobce polotovaru zvaného „Heatsink“. Jde o desku vyfrézovanou z hliníku o rozměrech cca 10 cm x 25 cm a tloušťce 5 mm. Poptávané množství: 5000-7000 kusů týdně. Výrobek bude nakonec pozlacen, tuto operaci však může provádět jiný subdodavatel.

Číslo poptávky: 125741

Kontakt: alena.profousova@czechtrade.cz

FRANCOUZI HLEDAJÍ KVALITNÍ TISK

Významná francouzská společnost z oblasti telekomunikací hledá české dodavatele pro následující produkty:

- tisk katalogů, brožur, obalů (pro informaci tisknou je 4 x ročně a vždy po 8 milionech kusů!!!),

- předtištěné obálky,

- výrobce obdoby „GO karet“ - předplacené karty na dobíjení mobilního telefonu se stíracím políčkem,

- společnost, která by zajistila balení sad,

- kompletace zpravidla do kartónové krabičky, vložení mobilu, návodu a záruky apod. (zde se jedná o 3 milionzy balíčků ročně).

Komunikace probíhá ve francouzštině a angličtině.

Zájemci o tuto spolupráci mohou na adrese http://www.czechtrade.cz/soubo-rove_prilohy/SupplierProfile.zip získat dotazník „Profil dodavatele“ a podle přiloženého návodu ho v příslušném cizím jazyce vyplnit. (Pozor! Nepoužívejte pro vyplnění vašeho profilu dotazník zahraniční firmy přiložený k této poptávce!) Vyplněný dotazník lze zaslat na adresu ivana.kunteova@czechtrade.cz

VENTILY NA PÁRU A VODU DO VELKÉ BRITÁNIE

Britská firma hledá výrobce nízkotlakých a vysokotlakých ventilů na páru a vodu (high-pressure and low-pressure valves for steam and water). Představitel firmy přijede v červnu do České republiky a rád by osobně české výrobce, které si vybere, navštívil.

BRAND24

Číslo poptávky: 125633

Zájemci mohou vyplnit dotazník, který lze stáhnout na http://www.czechtrade.cz/cgi/poptavky/poptavky.dll?ref_cislo=125 633 a zaslat na: ivana.kunteova@czech-trade.cz

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).