Menu Zavřít

Euro E15 TV: Ptejte se Vladimíra Dlouhého

6. 1. 2015
Autor: Euro E15 TV

Jaký byl uplynulý rok pro české podnikatele? Vrací se česká ekonomika ke stabilnímu růstu? Anebo s ní v novém roce opět zamává nepředvídatelná zahraničněpolitická situace a aktuální ruská krize? Na to vše a další otázky se můžete ptát prezidenta Hospodářské komory Vladimíra Dlouhého v novém multimediálním pořadu Euro E15 TV, který od nového roku chystají ekonomický deník E15 a týdeník Euro.

Pořad, jehož videozáznam bude vždy ke zhlédnutí na zpravodajském portálu E15.cz, bude mít formu moderované debaty, v níž dostanou výrazný prostor právě otázky čtenářů.

V lednové premiéře Euro E15 TV se Vladimír Dlouhý kromě aktuálních ekonomických témat vyjádří i ke změnám v českém podnikatelském prostředí, které v čele Hospodářské komory plánuje.

Rozhovor s Vladimírem Dlouhým proběhne 7. ledna 2015, na portálu E15.cz jej pak budete moci zhlédnout po 17. hodině. Dotazy na hosta můžete zasílat již nyní na adresu euroe15tv@mf.cz.

BRAND24

(AKTUALIZACE: Rozhovor můžete zhlédnout ZDE)

Vladimír Dlouhý Vladimír Dlouhý (61) byl v letech 1989 až 1992 ministrem hospodářství a v letech 1992 až 1997 ministrem průmyslu a obchodu. Byl členem Národní ekonomické rady vlády (NERV), v posledních volbách kandidoval na prezidenta republiky. Od května 2014 zastává funkci prezidenta Hospodářské komory, působí v soukromé sféře a věnuje se poradenské a pedagogické činnosti – učil na VŠE a FSV UK. Je členem dozorčí rady Illinoiského technologického institutu v Chicagu. Řadu let byl reprezentantem investiční banky Goldman Sachs v Česku.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).