Menu Zavřít

EURO Business Club XXVII

11. 11. 2009
Autor: Euro.cz

Společnost

Poslední letošní setkání EURO Business Club se uskutečnilo 5. listopadu. Po sedmadvacáté se sešli zástupci českého byznysu a politiky v příjemném prostředí salonku Topaz pražského hotelu Imperial (vpravo). Partnery akce byly společnosti Anect, Accenture, Telefónica O2, Sal. Oppenheim a Logica. Patří jim za to vřelý dík.

79:
Při víně i sodě si podebatovali zleva Libor Kudláček, CEO Euroffice Praha–Brusel, Bohdana Horáčková, ředitelka strategické komunikace ČEZ, Jiří Šuchman, ředitel pro veřejné záležitosti a regulaci společnosti Telefónica O2, a šéfredaktor týdeníku EURO István Lékó.

58:
Společné téma našli zleva Petr Choulík, generální ředitel Linde Gas, Vratislav Kulhánek, partner společnosti Industrial Advisors, a Radek Špicar, ředitel vnějších vztahů firmy Škoda Auto.

45:
Rozmluvu zřejmě soukromějšího charakteru vedli zleva Jan Duben, ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb ministerstva průmyslu a obchodu, Martin Janoušek, partner advokátní kanceláře Rowan Legal, a Martin Kocourek, ekonomický expert ODS.

05:
Ani o zábavu nebyla nouze. Zleva Jindřich Preis, manažer produktové a daňové regulace oddělení vnějších vztahů Philip Morris ČR, europoslanec Jan Zahradil, a Vratislav Kulhánek, partner společnosti Industrial Advisors.

19:
Zleva Ondřej Peterka, managing partner advokátní kanceláře Peterka & Partners, Václav Rybáček, vedoucí oddělení finančních účtů Českého statistického úřadu, a Jan Přerovský, generální ředitel a předseda představenstva Asseco Czech Republic.

42:
Co si asi tak důvěrně povídal Vojtěch Jirků, generální ředitel EURONEWS (vlevo), s Janem Přerovským, generálním ředitelem a předsedou představenstva Asseco Czech Republic?

BRAND24

34:
Živá gestikulace doprovázela rozhovor (zleva) Libora Kudláčka, CEO společnosti Euroffice Praha–Brusel, Jiřího Šuchmana, ředitele pro veřejné záležitosti a regulaci společnosti Telefónica O2, a Martina Diviše, generálního ředitele a předsedu představenstva Kooperativa pojišťovny.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).