Menu Zavřít

Euro Business Club XXV

15. 9. 2009
Autor: Euro.cz

Společnost

První podzimní setkání EURO Business Club bylo v pořadí již dvacátým pátým. Uskutečnilo se 3. září 2009 v již tradičních prostorách salonku Topaz v Prague Imperial Hotelu. V příjemném prostředí se sešly osobnosti naší ekonomické i politické scény (vpravo). Partnery večera, jimž patří poděkování, byly společnosti Anect, Sal Oppenheim, O2, Accenture a Logica.

Foto č. 10
Společná (k úvodnímu textu)

Foto č. 72
Šéfredaktor týdeníku EURO István Léko (uprostřed) přivítal mimo jiné Oldřicha Vlasáka, poslance Evropského parlamentu a předsedu Svazu měst a obcí (vlevo), a Vladimíra Špidlu,
evropského komisaře pro zaměstnanost, sociální věci a rovné příležitosti (vpravo).

Foto č. 5
Společnou řeč našli Tomáš Končický, ředitel českého zastoupení Bank Sal. Oppenheim jr. & Cie. (Österreich) AG (vlevo), s Jaroslavem Havlem, partnerem advokátní kanceláře HAVEL & HOLÁSEK.

Foto č. 30
Skvěle se bavili zleva Luděk Pfeifer, spoluvlastník a předseda správní rady M.C. Triton, Irena Prášilová, senior manažerka Accenture Central Europe, a Oliver Schmitt, managing partner společnosti Teamconsult.

Foto č. 40
Předsedu představenstva a generálního ředitele ČEZ ICT Services Kamila Čermáka (vlevo) rozesmál Tomáš Hüner, náměstek ministra průmyslu a obchodu.

Foto č. 81
Vážnější debatu absolvoval Jiří Volf, poradce ministra financí (vlevo), a Jaroslav Hloušek, generální ředitel a člen představenstva společnosti Anect.

BRAND24

Foto č. 57
Jiří Volf, poradce ministra financí (vlevo), a Jiří Šuchman, ředitel pro veřejné záležitosti a regulace z Telefóniky O2 Czech Republic (uprostřed), dělali společnost account manažerce Ivetě Hrabánkové z firmy Logica.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).