Menu Zavřít

Ekonomické hodnocení od března nově

21. 3. 2009
Autor: Euro.cz

Formulář finančního výkazu, kterýžadatelé vyplňují v elektronickémsystému eAccount, od letošníhobřezna pozměnil svou tvář.

Podnikatelé, kteří po 1. březnu 2009 odeslali či se teprve chystají odeslat registrační žádost o dotaci z OPPI, vyplňují nově v internetové aplikaci eAccount pozměněný formulář finančních výkazů.

BRAND24

Od března je ekonomické hodnocení žadatelů o dotaci administrováno v nové aplikaci, kterou žadatelé najdou pod záložkou Finanční výkaz v systému eAccount. Pro co největší usnadnění práce žadatelů je nový formulář navržen tak, aby se od své předchozí verze lišil jen minimálně. Všichni žadatelé, kteří mají svou žádost rozpracovanou z období před prvním březnovým dnem, by měli mít na paměti, že každá registrační žádost odeslaná po 1. březnu 2009 musí obsahovat novou verzi finančního výkazu.

Výpočet ekonomického hodnocení žadatele, takzvaný iRating, zajišťuje od 1. března 2009 Hospodářská komora České republiky ve spolupráci s agenturou CzechInvest. Dotazy žadatelů spojené s problémy při vyplňování nového formuláře finančního výkazu pomohou vyřešit pracovníci Hospodářské komory ČR, popřípadě analytici agentury CzechInvest na Zelené informační lince o programech podpory, která je žadatelům na telefonním čísle 800 800 777 k dispozici každý všední den od 9.00 do 13.00. Své dotazy mohou žadatelé směřovat také na regionální kanceláře agentury CzechInvest, které jsou v každém krajském městě.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).