Menu Zavřít

Edenred nabízí moderní benefity v digitální podobě

14. 9. 2015
Autor: Redakce

Získat a udržet si kvalitní zaměstnance je jedním z hlavních zájmů každé firmy a instituce. Již dávno přitom neplatí, že to jediné, co zaměstnance motivuje, je částka, kterou najdou na své výplatnici.

Firmy proto pro své pracovníky hledají komplexní řešení v podobě nabídky moderních, daňově uznatelných benefitů. Ucelené benefitní programy slouží k lákání nových zaměstnanců, ale i ke zvýšení motivace a loajality těch stávajících.

„Tyto benefity přispívají k tomu, aby zaměstnanci měli pracovní a volný čas vyvážený a měli každý den radost jak z práce, tak i ze života,“ říká Martin Bulíř, generální ředitel firmy Edenred, která je největším světovým hráčem na poli předplacených korporátních služeb.

Základem kvalitní politiky firemních benefitů je moderní řešení firemního stravování v podobě stravenkové karty Ticket Restaurant® Card. Ta umožňuje rychlé a bezproblémové platby v restauracích. Zaplatit lze celou částku oběda a známá hláška „Na stravenky nevracíme“ se díky tomu stává minulostí. Řešení je výhodné i pro firmy, které se rozhodnou svým zaměstnancům předplacenou stravenkovou kartu Edenred pořídit. Zjednodušuje se objednávání stravenek, odpadá jejich rozdělování, skladování a doručování zaměstnancům.

Edenred má rovněž ucelenou nabídku benefitů pro trávení volného času. Vlajkovou lodí je Ticket Benefits® Card, což byla vůbec první elektronická karta na placení benefitů na českém trhu. Platit s ní lze za všechny typy benefitů v oblasti sportu, rekreace, kultury i péče o zdraví. „Od nákupu vstupenek na koncert přes platbu ve fitness centru až po nákup vitaminů. V tuto chvíli máme více než 6 tisíc partnerských provozoven v celé ČR, kde ji lze uplatnit,“ uvádí Martin Bulíř. Díky daňovému zvýhodnění dostane zaměstnanec v případě volnočasových benefitů o 32 % vyšší reálnou hodnotu než v případě mzdy.

S inovativním řešením přišla společnost Edenred i na poli předškolní péče, kde loni v září představila své řešení Ticket Junior. To umožňuje rodičům ušetřit zhruba třetinu nákladů na školky a pomáhá tak umístit více dětí v předškolních zařízeních. „Nyní systém ještě rozšiřujeme a prostřednictvím Ticket Junior platformy lze platit rovněž kroužky a další placené zájmové činnosti školáků,“ konstatuje Martin Bulíř.

Kromě jednotlivých produktů nabízí Edenred pokročilé řešení i pro celkovou správu firemních benefitů. Tím je Benefits Portal, který zaměstnancům dává možnost volby těch výhod, které jsou pro ně nejzajímavější. „Každý zaměstnanec si zde může vybrat ten benefit, který pro něj má největší hodnotu. Navíc se může kdykoli dozvědět, které benefity čerpá a v jaké hodnotě. Systém umožňuje také možnost převedení části mzdy do zvýhodněných benefitů, což přináší úsporu pro zaměstnance i zaměstnavatele. Firma tímto prostřednictvím může komplexně řídit svou politiku odměňování,“ doplňuje Martin Bulíř.

Více na www.edenred.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).