Menu Zavřít

Důležité termíny

11. 9. 2006
Autor: Euro.cz

ÚTERÝ 12. ZÁŘÍ* Seminář s názvem Zajištění rizik v zahraničním obchodě pořádá v Praze agentura CzechTrade. Kontakt: martina.kohoutova@czechtrade. cz, tel.: 224907614.STŘEDA 13. ZÁŘÍ* Nejnovějšímu vývoji v oblasti pracovního práva bude věnován seminář, který v Praze pořádá Česko-německá obchodní a průmyslová komora.

ÚTERÝ 12. ZÁŘÍ

* Seminář s názvem Zajištění rizik v zahraničním obchodě pořádá v Praze agentura CzechTrade. Kontakt: martina.kohoutova@czechtrade. cz, tel.: 224907614.

STŘEDA 13. ZÁŘÍ

* Nejnovějšímu vývoji v oblasti pracovního práva bude věnován seminář, který v Praze pořádá Česko-německá obchodní a průmyslová komora. Kontakt: skrybova@dtihk.cz, tel.: 221 490 324.

* Workshop k problematice nového zákoníku práce pořádá v Praze Česko-belgicko-lucemburská smíšená obchodní komora. Kontakt: cblkomora@nextra.cz, tel: 261352108.

ČTVRTEK 14. ZÁŘÍ

* Organizace a řízení podnikatelských činností bude námětem celostátní konference, kterou pořádá Česká manažerská asociace a Svaz průmyslu a dopravy. Akce se uskuteční v Praze a jejím cílem bude výměna názorů, diskuze a prezentace praktických zkušeností mezi zástupci akademické obce a špičkovými manažery. Kontakt: msf@msf.cz, tel.: 241 431 626.

* Začíná konference „Hnědé uhlí a energetika“. Akce, která končí 15. září, se uskuteční v Mostě. Posláním konference je setkání odborníků z oblasti hnědouhelného hornictví a energetiky i z oblasti ochrany životního prostředí, zejména rekultivace a revitalizace krajiny. Kontakt: vuhu@vuhu.cz, tel.: 476 208 610.

* Směrnice Evropského parlamentu a Rady týkající se finančních nástrojů budou hlavním tématem konference, pořádané ministerstvem financí. Na akci, která se koná v Praze, vystoupí zástupci Evropské komise, ministerstev financí Česka a Slovenska, České národní banky, Slovenské národní banky, představitelé akademické sféry a trhu. Kontakt: krainova@mfcr.cz, tel: 257 042 583.

* Český exportér očima zahraniční firmy bude hlavním tématem konference, kterou v Praze pořádá agentura CzechTrade. Na akci by měly být prezentovány negativní, ale i pozitivní zkušenosti zahraničních firem. Kontakt: lukas.ligas@czechtrade.cz, tel.: 224 907 565.

ČTVRTEK 28. ŘÍJNA

* Velký sraz sportovních aut se uskuteční na Autodromu v Mostě. Na rozdíl od všech minulých srazů bude tato akce otevřena i pro veřejnost. Kontakt: sekretariat@autodrom-most.cz.

PONDĚLÍ 18. ZÁŘÍ

* V Brně začíná již 48. Mezinárodní strojírenský veletrh. Akce končí 22. září. Souběžně proběhne také mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů IMT. Kontakt: msv@bvv.cz, tel.: 541 152 960.

ÚTERÝ 3. ŘÍJNA

* Seminář k novele zákona o veřejných zakázkách je určen všem zájemcům z podnikatelské sféry, úředníkům státní správy a samosprávy, kteří chtějí být informováni o novele zákona o veřejných zakázkách platné od 1. července 2006. Kontakt: seminar@asagraph.com, tel.: 602 832 192.

ČTVRTEK 5. ŘÍJNA

* Začíná dvoudenní podnikatelská mise do ukrajinského Lvova. V době konání akce se navíc ve Lvově koná významná akce - Ekonomické fórum, kterého se delegace také zúčastní. Uzávěrka přihlášek je 12. září. Kontakt: tel.: krizka@jvmrpic.cz, tel.: 577 431 025.

* DAŇOVÉ TERMÍNY

PONDĚLÍ 11. ZÁŘÍ

* spotřební daň - splatnost daně za červenec (mimo spotřební daň z lihu)

PÁTEK 15. ZÁŘÍ

* daň z příjmů - čtvrtletní záloha na daň

PONDĚLÍ 25. ZÁŘÍ

* spotřební daň - splatnost daně za červenec (pouze spotřební daň z lihu) - daňové přiznání za srpen - daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů, zelené nafty a ostatních (technických) benzinů za srpen (pokud vznikl nárok)

* daň z přidané hodnoty - daňové přiznání a daň za srpen

PONDĚLÍ 2. ŘÍJNA

* daň z nemovitostí - splatnost 3. splátky daně (poplatníci s daňovou povinností vyšší než 1000 Kč s výjimkou samostatně hospodařících rolníků)

ÚTERÝ 10. ŘÍJNA

* spotřební daň - splatnost daně za srpen (mimo spotřební daň z lihu)

PONDĚLÍ 16. ŘÍJNA

* daň silniční - záloha na daň za 3. čtvrtletí

STŘEDA 25. ŘÍJNA

BRAND24

* spotřební daň - splatnost daně za srpen (pouze spotřební daň z lihu) - daňové přiznání za září (pouze spotřební daň z lihu) - daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů, zelené nafty a ostatních (technických) benzinů za září (pokud vznikl nárok)

* daň z přidané hodnoty - daňové přiznání a daň za 3. čtvrtletí a za září - souhrnné hlášení za 3. čtvrtletí

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).