Menu Zavřít

Důležité termíny

3. 7. 2006
Autor: Euro.cz

PONDĚLÍ 3. ČERVENCE * Začíná podnikatelská mise do japonského Tokia zaměřená na zdravotnickou techniku. Akce končí 7. července.

Mise je určena pro české výrobní firmy, které mají vážný zájem prorazit na japonský trh a chtějí pro tento účel využít projektu Gateway to Japan dotovaného Evropskou komisí. Kontakt: tycova@komora.cz, tel: 296 646 254. ÚTERÝ 4. ČERVENCE * Na kritické zhodnocení problémů současných vlastníků obchodních značek se zaměří dvoudenní konference, která se uskuteční v nizozemském Amsterodamu. Kontakt: cwhite@pkgeurope. com.

STŘEDA 5. ČERVENCE * Mezinárodní konference z oblasti telekomunikací a IT eValues začíná ve slovinském Bledu. Akce, která končí 7. července, je zacílena na účastníky ze sféry obchodu, státní správy, poskytovatelů informačních technologií a univerzit. Řečníky budou klíčové osobnosti průmyslu, vlády i akademické obce. Kontakt: tel.: +386 4 237 4291, fax: +386 4 237 4365.

* Mezinárodní veletrh potravinářství Bread & Butter začíná ve španělské Barceloně. Akce končí 7. července. Posledního ročníku se zúčastnilo 48 800 návštěvníků. Kontakt: info@breadandbutter. de, tel.: +30 400 440.

PONDĚLÍ 10. ČERVENCE * Začíná podnikatelská mise do Rumunska, která doprovodí prezidenta republiky Václava Klause při jeho státní návštěvě. Akce, kterou pořádá Svaz průmyslu a dopravy České republiky, končí 13. července. Perspektivním oborem v Rumunsku je zejména energetika. Dalšími doporučenými obory jsou: rekonstrukce a budování dopravní a místní infrastruktury - železnice, silnice, letiště, obnova vozového parku rumunských měst, ekologické technologie a v neposlední řadě také potravinářský průmysl a zemědělství. Kontakt: pjirankova@spcr.cz.

ÚTERÝ 11. ČERVENCE * Začíná prezentace Českého průmyslu a služeb CzechTrade na veletrhu Russian Expo Arms 2006. Cílem této akce, která končí 15. července, je podpořit obchod v oblasti protichemických prostředků, detekce, prostředků na dekontaminaci prostředí, vojenských materiálů. Kontakt: jana.brzonova@czechtrade.cz, tel.: 224 907 546. ČTVRTEK 13. ČERVENCE * Celostátní výstava květin a zahradnické trhy Květy 2006 se bude konat ve dnech od 13. do 16. července na výstavišti v Lysé nad Labem. Kontakt: vll@vll.cz, tel.: 325 552 051.

PONDĚLÍ 17. ČERVENCE * Mezinárodní veletrh letecké techniky - Farnborough International Airshow se uskuteční ve dnech 17. až 23. července ve Velké Británii. Ministerstvo průmyslu a obchodu poskytuje podporu pro účast na této akci podle zásad pro organizování českých oficiálních účastí. Kontakt: horakova@mpo.cz, tel.: 224 062 145.

ČTVRTEK 20. ČERVENCE * Začíná 15. ročník Křemežského veletrhu, jehož hlavními tématy je domov, zahrada, hobby. Akce, kterou přímo pořádá Obecní úřad v Křemži, končí 23. července. Kontakt: oukremze@mbox.terms.cz, tel.: 380 741 126. PONDĚLÍ 24. ČERVENCE * Mezinárodní veletrh leteckého průmyslu EAA AirVenture se uskuteční ve dnech 24. až 30. července v americkém městě Oshkosh. Ministerstvo průmyslu a obchodu poskytuje podporu pro účast na tomto veletrhu podle zásad pro organizování českých oficiálních účastí na rok 2006. Kontakt: horakova@mpo.cz, tel.: 224 062 145.

BRAND24

* DAŇOVÉ TERMÍNY PONDĚLÍ 10. ČERVENCE * spotřební daň - splatnost daně za květen (mimo spotřební daň z lihu) PONDĚLÍ 17. ČERVENCE * daň silniční - záloha na daň za 2. čtvrtletí ÚTERÝ 25. ČERVENCE * daň z přidané hodnoty - daňové přiznání a daň za 2. čtvrtletí a za červen - souhrnné hlášení za 2. čtvrtletí * spotřební daň - splatnost daně za květen (pouze spotřební daň z lihu) - daňové přiznání za červen - daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných

olejů, zelené nafty a ostatních (technických) benzinů za červen (pokud vznikl nárok) STŘEDA 9. SRPNA * spotřební daň - splatnost daně za červen (mimo spotřební daň z lihu) ČTVRTEK 24. SRPNA * spotřební daň - splatnost daně za červen (pouze spotřební daň z lihu) PÁTEK 25. SRPNA * spotřební daň - daňové přiznání za červenec - daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů, zelené nafty a ostatních (technických) benzinů za červenec (pokud vznikl nárok) * daň z přidané hodnoty - daňové přiznání a daň za červenec

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).