Menu Zavřít

Dévédéčko za mobil

5. 6. 2009
Autor: Euro.cz

KRÁTCE

Dévédéčko za mobil
Každý zákazník, který od pondělí odevzdá v prodejnách Vodafonu vysloužilý mobilní telefon, dostane DVD s výše uvedeným filmem Home. Vodafone instaluje v prodejnách recyklační koše na staré mobily, do nichž mohou zákazníci odevzdávat vysloužilé aparáty a příslušenství i po skončení akce. V té bude rozdáno 2500 kusů DVD.

„Převoz“ do společnosti
Domácí dopravce Veolia Transport ČR se stal jedním z hlavních partnerů třetího ročníku festivalu Out of Home 2009, jenž podporuje integraci dětí z dětských domovů do společnosti. Jednodenní akce byla naplánována na sobotu 6. června v pražském klubu La Fabrika; součástí je i „bojovka“ pro tři stovky dětí ze sedmnácti domovů z celého Česka či vystoupení houslistky Ivy Bittové.

Pro maminky flexibilně!
CzechInvest se jako první státní organizace rozhodl zapojit do projektu Alternativa. Chce tím změnit personální politiku, jež se má více zaměřovat na flexibilní úvazky. Své zaměstnance hodlá instituce hledat i mezi maminkami a tatínky, kteří jsou na rodičovské dovolené, lidmi se sníženou pracovní schopností či staršími občany, kteří se starají o své rodiče.

BRAND24

Recese eurofotbal nekosí
Příjmy evropského fotbalu vzrostly v sezoně 2007/08 o celou jednu miliardu eur na 14,6 miliardy. Důvodem bylo i konání šampionátu Euro 2008, ale zejména navýšení výnosů „velké pětky“ nejvyšších evropských soutěží o 0,7 miliardy na celkových 7,7 miliardy eur. Uvádí to v aktuální studii společnost Deloitte.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).