Menu Zavřít

Další posily v technologiích

6. 11. 2007
Autor: Euro.cz

LogicaCMG

BRAND24

Společnost LogicaCMG, dodavatel IT služeb, pokračuje v rozšiřování pražského týmu. Do pozice senior solutions manager pro divizi Telecoms and Financial Services nastoupil Martin Zelenka (40). Bude mít na starost podporu současného a rozvoj nového technického know-how v souladu s požadavky klientů a aktuálními trendy a jejich úspěšnou implementaci. Zelenka si přináší dlouholeté praktické zkušenosti z přípravy a řízení mnoha velkých IT a business projektů pro velké mezinárodní společnosti ve společnosti PA Consulting Group, kde působil jako senior konzultant. Do ČR se vrátil po dvou letech strávených v Ruské federaci řízením rozsáhlého programu pro významnou mezinárodní finanční skupinu. K jeho koníčkům patří vysokohorská turistika a fotografování.
Marketingový tým posílila Kateřina Marková (33) v pozici marketing manager. Zodpovědná bude za marketingové aktivity v regionu střední a východní Evropy včetně prezentace firemní image odborné veřejnosti a vztahy s novináři.
V nové funkci uplatní zkušenosti s public relations, event marketingem a budováním corporate identity převážně pro klienty z oblasti informačních technologií. Pracovala v PR agentuře Virklis, dále pak v reklamní agentuře Corpus.
Marková vystudovala elektrotechniku a management na VUT v Brně. Když nepracuje, většinou tančí nebo poznává exotické země.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).