Menu Zavřít

CzechInvest podpoří vznik stovek míst pro IT vývojáře

8. 7. 2009
Autor: Euro.cz

Podpořit rozšíření týmů specialistů pro projekty v oblasti informačních a komunikačních technologií, to je cíl ryze české IT společnosti Vigour Gama.

Autor: Profit

Firma prostřednictvím agentury CzechInvest získá dotaci na rozšíření týmů expertů pro svá lokální vývojová střediska v Jihomoravském, Královéhradeckém a Plzeňském kraji.

„Vigour Gama předložil agentuře CzechInvest projekt, který počítá s postupným vytvořením několika set nových pracovních míst, z nichž dvě třetiny jsou určeny pro vysokoškolsky vzdělané specialisty. To je obrovská příležitost pro nadějné vývojáře, architekty, analytiky či projektové manažery, kteří vidí svoji budoucnost v oboru IT,“ upozorňuje Alexandra Rudyšarová, pověřená generální ředitelka agentury CzechInvest.

BRAND24

Vigour Gama vyvíjí ve svých centrech v Praze, Brně, Hradci Králové a Plzni informační systémy pro Komerční banku, Českou spořitelnu, Českou pojišťovnu a mnoho dalších českých i zahraničních subjektů. V rámci projektu na rozšíření centra pro vývoj software se rozhodl posílit svůj tým expertů orientovaných na zahraniční klientelu.

„Schválená dotace na nová pracovní místa nám dává výborný prostor pro další růst a potenciál k budování týmů ICT Specialistů na míru přesně pro potřeby našich klientů. Věřím, že i přes současnou hospodářskou situaci, se nám podaří tento potenciál efektivně využít,“ konstatuje Martin Havelka, generální ředitel společnosti Vigour.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).