Menu Zavřít

Coolhousing: Datacentrum pro malé i velké

1. 12. 2014
Autor: Redakce

Coolhousing začínal jako datové centrum pro menší firmy a koncové zákazníky, které přesvědčil především férovým přístupem a rozumnou cenou. Rozvoj datového centra a dobré podmínky však přilákaly i větší hráče.

Žádné skryté podmínky, nejnižší možné ceny a především neustálé inovace znamenají nejen rostoucí oblibu u zákazníků, ale také další nutnost rozšiřování prostor. Po dlouhém období, kdy se Coolhousing orientoval především na malé firmy a koncové zákazníky, přišla také důvěra prvních velkých poskytovatelů služeb. Od září si tak v datovém centru na Vinohradské třídě zakoupíte nejen konektivitu samotného Coolhousingu, ale v případě zájmu také konektivitu dodanou například společností Fast Communication, která v Coolhousingu umístila část svých technologií.

Fast Communication je nejen dodavatelem konektivity, ale také provozovatelem IPTV vysílání, které svým zákazníkům přeprodávají menší poskytovatelé internetového připojení po celé České republice. Provoz takovéto služby vyžaduje bezchybnou dostupnost a spolehlivou konektivitu, které společnost Fast Communication našla právě v Coolhousingu:

„Coolhousing jsme si vybrali, protože jej považujeme za kvalitní volbu pro další rozvoj našich služeb,“ přibližuje rozhodnutí své společnosti Emanuel Matějka, obchodní ředitel Fast Communication. „Coolhousing se osvědčil jako spolehlivý partner nejen malých a středních firem. Naše spolupráce umožní oběma společnostem růst a Coolhousing dle mého názoru dostane do hledáčku velkých firem i ISP,“ dodává Matějka.

Zálohovaného napájení, vícenásobně jištěné konektivity (2× NIX, SIX, SitelIX a 3× tranzit), bezpečí protipožárního systému a non-stop dostupné obsluhy kromě Fast Communication využívají také poskytovatelé, jakými jsou například TELE 3 či Hosting90.cz. Hosting90 je provozovatelem téměř 18 000 internetových domén či bezmála 2 000 virtuálních serverů, který se po úspěšné dosavadní spolupráci rozhodl do datového centra Coolhousingu přesunout ještě větší část svých technologií:

„Výběr datového centra pro webhosting je náročným rozhodováním, při němž musíme zvážit celou řadu faktorů. Nakonec z kvality služeb se zodpovídáme tisícům našich zákazníků!“, začíná jednatel společnosti Jan Hilgard. „Díky spokojenosti s dosavadní spoluprací, individuálním přístupem prodejního i technického týmu a férovou cenou jsme se rozhodli přesunout ke Coolhousingu ještě více technologií a dále tak zkvalitnit své služby,“ uzavřel Hilgard.

Jakých podmínek si v datovém centru Coolhousingu užije vedle serverů Fast Communication či Hosting90 i váš server, se můžete podívat na webu https://www.coolhousing.net/cz/coolhousing-o-nas. Nabídky serverhousingu, dedikovaných či virtuálních serverů najdete na stránkách https://www.coolhousing.cz, nebo volejte na číslo 777 310 970.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).