Menu Zavřít

Co se děje na ulici

19. 11. 2007
Autor: Euro.cz

Reklamní agentury se snaží lidi zaujmout na ulicích, na cestách a třeba i v parcích. Venkovní reklama už dávno nejsou jen tradiční billboardy bez nápadu.

Reklamní agentury se snaží lidi zaujmout na ulicích, na cestách a třeba i v parcích. Venkovní reklama už dávno nejsou jen tradiční billboardy bez nápadu. Jste nesmělí? Nevadí!

Na lavičce Becherovky vám protějšek vpluje přímo do náruče. Stačí jen trochu pomoci gravitačním zákonům. Agentuře MARK BBDO Praha se daří pracovat se sdělením „Becherovka sbližuje“ velmi netradičním způsobem. Život je moc krátký na to, abyste dělali špatnou práci Automat na cigarety přelepila agentura Scholz & Friends Berlín fotografií muže, který sedí uvnitř a balí tabák. A kdeže to vlastně pracujete vy? Hurá do školy na solární pohon Billboard se solárními panely, díky nimž v jedné z afrických škol získávají dostatek energie pro její provoz, je geniálním nápadem z dílny NET#WORK BBDO Johannesburg pro klienta NedBank. Je čas jít se najíst

BRAND24

Speciální billboard ve formátu slunečních hodin vám přesně ukáže, co si můžete ve známém fast foodu právě dopřát. Dobrou chuť vám přeje Leo Burnett Chicago. Až budu nejmenším na celém světě**

Smart je prostě malý. Proto nepotřebujete k jeho propagaci celou plochu. Stačí kousek. A hned dokáže vytrhnout oči z letargie a každodenní tradiční billboardové nudy. EURO RSCG PARTNERSHIP, Kuala Lumpur.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).