Menu Zavřít

ČKD PRAHA DIZ Jiří Rosický

20. 8. 2007
Autor: Euro.cz

LIDÉ A FIRMY Předsedou představenstva a generálním ředitelem ČKD Praha DIZ se stal Jiří Rosický. Ve funkci nahradil Jaroslava Herverta. Dodavatel investičních celků a technologických zařízení ČKD Praha DIZ je součástí průmyslové skupiny ČKD Praha.

LIDÉ A FIRMY

Předsedou představenstva a generálním ředitelem ČKD Praha DIZ se stal Jiří Rosický. Ve funkci nahradil Jaroslava Herverta. Dodavatel investičních celků a technologických zařízení ČKD Praha DIZ je součástí průmyslové skupiny ČKD Praha.

ANYWHERE Dušan Hnilica

Společnost Anywhere, dodavatel informačních technologií v oblastech Business Inteligence, má nového obchodního ředitele divize Systems. Je jím Dušan Hnilica. Zodpovědný bude za vybudování a fungování obchodního týmu řešícího projekty využívající technologie dodavatelů Sun Microsystems, Cisco a dalších.

RE/MAX Jan Doksanský

Finančním ředitelem realitní společnosti RE/MAX Czech Republic byl jmenován Jan Doksanský. Na starosti bude mít mimo jiné i řízení vztahů s dodavateli. Před příchodem do RE/MAX působil čtrnáct let v českém zastoupení společnosti Wrigley.

BRAND24

VZP ČR Pavel Vepřek

Ředitelem odboru strategie a rozvoje Všeobecné zdravotní pojišťovny je nově Pavel Vepřek. Ve funkci bude mimo jiné zpracovávat strategické materiály a řídit rozvojové projekty.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).