Menu Zavřít

Chytré telefony umí víc, upozorňuje Vodafone před Vánocemi

1. 11. 2011
Autor: profit

Nenechte své chytré telefony zahálet. To je hlavní sdělení vánoční kampaně společnosti Vodafone. 

Foto: Profimedia.cz

Stejně jako jsme před třemi lety naší vánoční nabídkou výrazně přispěli k masovému používání internetu v mobilu, chceme letos zákazníky inspirovat k tomu, aby využívali své chytré telefony naplno,“ říká marketingový ředitel pro firemní zákazníky Vodafonu David Duroň.

Z průzkumů totiž vyplývá, že 60 procent lidí nevyužívá svůj chytrý telefon naplno. Přestože moderní přístroje toho dovedou opravdu mnoho, většina zákazníků je používá stále hlavně k telefonování a posílání SMS zpráv. „Proto jim dáváme jako dárek aplikace, které z mobilu dokáží udělat například navigaci, dětskou chůvičku nebo herní konzoli. Každý si to teď může vyzkoušet díky aplikacím i internetu zdarma a dvojnásobnému FUP,“ říká marketingový manažer Michal Markoš.

BRAND24

Do konce ledna si tak budou moci zákazníci Vodafonu do mobilů stáhnout desítky placených aplikací zdarma. Noví uživatelé mobilního internetu od Vodafonu jej navíc budou moci o víkendech využívat až do konce ledna zdarma a stávající zákazníci s měsíčními datovými tarify budou mít k dispozici u svého tarifu dvojnásobný objem dat (FUP).

Vodafone také v rámci speciální limitované edice tarifů nabídne na českém trhu nejvýhodnější neomezený tarif. Za 1490 korun zákazníci získají neomezené volání, neomezené SMS a Internet v mobilu naplno. U dalších vybraných tarifů Vodafone zdvojnásobí počet volných minut. Stejně jako další mobilní operátoři, kteří své nabídky představili v minulých dnech, také Vodafone nabízí před Vánoci některé chytré telefony za akční ceny.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).