Menu Zavřít

Cestou necestou

14. 1. 2008
Autor: Euro.cz

Doprava slouží k poznávání různých zemí a kultur. Dnes se podíváme, jak právě tyto jiné kultury chápou pojem cestování a s ním spojené atributy.

Doprava slouží k poznávání různých zemí a kultur. Dnes se podíváme, jak právě tyto jiné kultury chápou pojem cestování a s ním spojené atributy.

Již nikdy více nudné filmy na palubě letadla.

„In-flight movie“ nabírá na palubách Virgin Atlantic nového rozměru s možností výběru z 59 filmů. Svět díky kreativitě Net Work BBDO nikdy nevypadal tak „koukatelně“.

Na to, že cestování může mít i stinné stránky,

velmi trefně upozorňuje rumunská pobočka McCann Ericsson. Působivý úhel pohledu na následky dopravních nehod ukazuje, co je smutnou pravdou: „Life goes on“. Příště si dvakrát rozmyslete, jestli se to předjíždění vyplatí.

„M“ jako Mini Cooper.

Takhle se jednou budou učit děti našich dětí abecedu. A není se čemu divit, když Mini diky italské spolupráci BBDO a dalších agentur přebírá roli jedné z dětských nejoblíbenějších her poukazující na to, že jízda v Mini je prosté potěšení v originálním obalu.

Taxík, který Vás proveze i tou největší dopravní kalamitou?

Když je taxík motorka, tak už vám hlemýždí tempo ucpaných silnic tolik nevadí. Nápad a povedený vizuál přišel z pařížského Leo Burnett.

BRAND24

Proč má v Číně tolik lidí masku přes tvář?

Představte si miliardový stát za volantem a může vás trknout, že tato úspěšná kampaň „Zkuste jeden den nejezdit autem“ měla v přelidněné Číně přimět lidi na jeden den neznečišťovat vzduch. S originálním nápadem přišli v pekingské pobočce Ogilvy.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).