Menu Zavřít

Český Image Lab oznámil strategické partnerství s belgickou firmou Thalento

1. 10. 2014
Autor: msc

Česká poradenská a vzdělávací společnost Image Lab uzavřela strategické partnerství s belgickou společností Thalento pro Českou republiku a Slovensko. Thalento je světovým výrobcem a poskytovatelem on-line služeb v oblasti diagnostiky (e-assessment) a řízení rozvoje zaměstnanců (management kompetencí, talent management).

„Podobná kombinace špičkových diagnostických testů za takto výhodných podmínek na trhu dosud nebyla. Thalento poskytuje výkonové i osobností testy normované pro různé pozice s originální metodikou měření a jasnou návazností na rozvojové plány. Přináší také uživatelskou přívětivost, validizované výstupy a zabezpečení. Nabídka jazykově lokalizovaných on-line nástrojů Thalento ve výsledku umožní našim zákazníkům efektivněji využít finanční prostředky investované do oblasti výběru a rozvoje lidí,“ říká ředitel firmy Image Lab, Vratislav Kalenda.

Kalenda partnerství s Thalento považuje za důležitý úspěch na cestě k naplnění strategické vize firmy „být předním poskytovatelem služeb v oblasti rozvoje dovedností a potenciálu lidí ve firmách“.

BRAND24

„On-line řešení Thalento v kombinaci s naším know-how a zkušenostmi našich konzultantů vnímáme jako příležitost jak pro znatelné zvýšení úrovně služeb pro zákazníky v Česku a na Slovensku, tak pro další růst společnosti Image Lab,“ dodal Kalenda.

Ben Greeven, CEO Thalento, k navázanému partnerství říká: „Celosvětový růst stavíme na budování sítě strategických partnerů. Při rozhodování o výběru strategického partnera pro Českou a Slovenskou republiku nás pozitivně oslovila odbornost a profesionalita týmu Image Lab v oblasti řízení kompetencí a talent managementu. Image Lab nás přesvědčil, že má takové zkušenosti a znalosti místního trhu, díky kterým dokážeme společně vytvářet a realizovat špičková zakázková řešení talent managementu. Věříme, že kombinace on-line technologie Thalento se zkušenými konzultanty z Image Lab vyústí v úspěšné partnerství.“

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).