Menu Zavřít

Certifikace ISO 9001:2001?

26. 9. 2005
Autor: Euro.cz

Pokud jste se rozhodli získat certifikát kvality dle ČSN EN ISO 9001:2001 mám pro Vás několik rad, jak na to. 1. Jste nuceni zavést požadavky této normy do Vašeho podniku. Můžete touto činností pověřit pracovníka Vaší společnosti. Levnější a efektivnější je si tuto službu zajistit externě.

Externí poradenská firma (konzultant) Vám pomůže se zavedením požadavků normy. Udělá pro Vás vše, tak aby byl zajištěn maximální přínos pro Vaší společnost v návaznosti na úspěšný cerifikační audit.

2. Po zavedení všech požadavků normy projdete certifikačním auditem u akreditované certifikační společnosti. Konzultant Vám při výběru pomůže zvolit optimální variantu (cena, značka).

BRAND24

3. Po získání certifikátu jste nuceni zajistit udržování a zlepšování Vašeho systému kvality. Svěřte tuto činnost externí poradenské společnosti. Nezávislost konzultanta na Vaší společnosti je pro Vás efektivnější a nakonec i levnější.

Orientační cenové hladiny pro zavedení systému kvality včetně certifikace: Firma 1-40 pracovníků od 90.000 Kč. Firma 41-70 pracovníků od 180.000 Kč. Ceny jsou uvedeny bez DPH Více můžete najít na www.iso.cz nebo poptat přímo u nás na: http://www.beqm.cz/poptavka.php 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).