Čekáme i na vaše příběhy!

16. června 2008, 00:00 - Petr Kučera
16. června 2008, 00:00

V tomto čísle mimo jiné píšeme o tom, co a jak vaří šéfkuchaři českých restaurací.

V editorialu se ale zaměřím na delikatesy, které pro vás v kuchyni Profitu teprve chystáme. Pochopitelně nemůžu před konkurencí vyzradit všechna témata – zmíním proto jen pár takových, kde uvítáme vaše tipy a příběhy. Prostor pro vaše zkušenosti a názory je totiž stále otevřený – každý má šanci, aby se psalo právě o něm, místo aby nám pak posílal opožděné reakce typu „proč jste si vybrali zrovna mého konkurenta“.

Za pár týdnů spustíme seriál o začátku podnikání. I když mezer na trhu je mnohem méně než na začátku 90. let, stále se na nás obrací řada lidí, kteří mají odvahu a chuť to risknout. Vedle teoretických rad bychom rádi přinesli také praktické tipy vás, už zkušenějších podnikatelů: Na co by si nováčci měli dát pozor? Co byste dnes udělali lépe a rychleji?

Několik dalších chystaných témat bude postaveno na příbězích a názorech. Hledáme proto podnikatele působící v těsné blízkosti státních hranic (ze všech regionů), dále úspěšné dodavatele pro automobilový průmysl, provozovatele menších maloobchodních řetězců, firmy obchodující s Francií či spolupracující s univerzitami. Máte-li co říci, čekáme právě na vás!

Petr Kučera šéfredaktor

Mohlo by vás zajímat

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

Hry pro příležitostné hráče