Čekáme i na vaše příběhy!

16. června 2008, 00:00 - Petr Kučera
16. června 2008, 00:00

V tomto čísle mimo jiné píšeme o tom, co a jak vaří šéfkuchaři českých restaurací.

V editorialu se ale zaměřím na delikatesy, které pro vás v kuchyni Profitu teprve chystáme. Pochopitelně nemůžu před konkurencí vyzradit všechna témata – zmíním proto jen pár takových, kde uvítáme vaše tipy a příběhy. Prostor pro vaše zkušenosti a názory je totiž stále otevřený – každý má šanci, aby se psalo právě o něm, místo aby nám pak posílal opožděné reakce typu „proč jste si vybrali zrovna mého konkurenta“.

Za pár týdnů spustíme seriál o začátku podnikání. I když mezer na trhu je mnohem méně než na začátku 90. let, stále se na nás obrací řada lidí, kteří mají odvahu a chuť to risknout. Vedle teoretických rad bychom rádi přinesli také praktické tipy vás, už zkušenějších podnikatelů: Na co by si nováčci měli dát pozor? Co byste dnes udělali lépe a rychleji?

Několik dalších chystaných témat bude postaveno na příbězích a názorech. Hledáme proto podnikatele působící v těsné blízkosti státních hranic (ze všech regionů), dále úspěšné dodavatele pro automobilový průmysl, provozovatele menších maloobchodních řetězců, firmy obchodující s Francií či spolupracující s univerzitami. Máte-li co říci, čekáme právě na vás!

Petr Kučera šéfredaktor

Mohlo by vás zajímat

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

Hry pro příležitostné hráče