Menu Zavřít

Časopis Profit změnil majitele

16. 11. 2011
Autor: profit

Od prvního prosince převezme vydávání ekonomického týdeníku Profit společnost EMPRESA MEDIA, a.s.

Foto: Profit

S účinností od 1. 12. 2011 kupuje společnost EMPRESA MEDIA, a.s., vydavatelská práva na časopis PROFIT, v současné době vydávaný společností Stanford, a.s. EMPRESA MEDIA, která v nedávné době koupí část podniku Mediacop, s.r.o. převzala vydávání časopisů Týden, Instinkt a publikování webu Týden.cz, postupuje i v tomto případě tak, že přebírá vydavatelská práva včetně redakce, která PROFIT vydává. Redakce se proto přesune do prostor vydavatelství EMPRESA MEDIA v Panské ulici a začlení se do stávající struktury vydavatelství.

BRAND24

EMPRESA MEDIA se tak stává jediným vydavatelským domem v zemi, který spojí pod jednou střechou zpravodajské, ekonomické a společenské týdeníky. Od tohoto spojení očekává, že přinese výhody jak čtenářům, tak i zadavatelům inzerce.    

PROFIT je ekonomický týdeník vycházející každé pondělí. Dle posledních dat Mediaprojektu zveřejněných dne 10. 11. 2011 je jeho auditovaný prodaný náklad 20 213 kusů a čtenost pak 27 000. Desetkrát ročně vydává redakce navíc magazín Český export.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).