Menu Zavřít

Byl to úspěšný rok

19. 12. 2005
Autor: Euro.cz

Profit končí první rok existence v nové podobě barevného časopisu. V lednu jsme trochu měli strach, zda vám nová forma bude vyhovovat. Z vašich reakcí je ale patrné, že změna byla dobře přijata, nasměrování týdeníku k plnokrevnému magazínu bylo správné. Snažili jsme se oživit i obsah čísel, vymysleli jsme nové rubriky.

Že se to alespoň částečně zdařilo, o tom svědčí množství ohlasů na naše témata.

Hodně vzruchu, co se týče hlavních materiálů, vzbudil lednový záměr vicepremiéra Martina Jahna zrušit živnostenské úřady. Náš časopis přinesl informaci jako první a na jejím základě se rozpoutal boj mezi ministry o budoucnost zmíněných úřadů. Léto přineslo velkou účtenkovou kauzu, v rámci které jsme vyzvali ministra průmyslu a obchodu Milana Urbana, aby nesmyslnou povinnost vydávat paragony konečně zrušil. To se nakonec stalo. Z posledních témat pak vzbudil nejvíce pozornosti článek o takzvané superhrubé mzdě.

Ale nebyla to jen hlavní témata, která se mohla chlubit čtenářským ohlasem. V servisních rubrikách jsme se ještě více soustředili na praktické a srozumitelné rady. Dobré ohlasy přicházejí do redakční pošty i na nové rubriky Test, Podnikatelská setkání a Historie. Posledně jmenovaná sekce je natolik úspěšná, že uvažujeme o jejím knižním vydání.

CONTENT24

Rádi bychom vám nyní na konci roku poděkovali za letošní přízeň a popřáli veselé Vánoce a šťastný nový rok.

Erich Handl, šéfredaktor

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).