Menu Zavřít

Businessinfo.cz

16. 6. 2008
Autor: Euro.cz

ZVÝHODNĚNÉ ÚVĚRY V JIHOČESKÉM KRAJI

Cíl: „Program zvýhodněných regionálních úvěrů pro drobné a malé podnikatele v Jihočeském kraji“ má umožnit pomocí zvýhodněných úvěrů realizaci podnikatelských projektů malých podnikatelů v kraji. Úvěry poskytuje Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s., maximálně do výše 1 mil. korun.

Popis: Zvýhodněný regionální úvěr může být použit na následující způsobilé výdaje: a) pořízení a rekonstrukce dlouhodobého hmotného majetku a pozemků, b) pořízení dlouhodobého nehmotného majetku, c) pořízení zásob, včetně drobného hmotného majetku, d) pořízení drobného nehmotného majetku, pokud je příjemcem podpory vykazován jako náklad/výdaj. Příjemce podpory musí splňovat podmínku malého podnikatele podle definice MSP. Projekt musí být realizován na území Jihočeského kraje. Veškeré informace naleznete na stránkách Českomoravské záruční a rozvojové banky.

Kontakt: Českomoravská záruční a rozvojová banka (ČM-ZRB), regionální pracoviště v Českých Budějovicích, Husova 9, 370 01 České Budějovice, tel/fax 387 31 84 28; Pobočka ČMZRB v Praze, Jeruzalémská 964/4 110 00 Praha 1, tel. 255 721 111, e-mail: info@cmzrb.cz, www.cmzrb.cz.

ZÁRUKA ZA NABÍDKU (BID BOND)

Cíl: Bankovní záruka České exportní banky (ČEB). Záruka za nabídku zajišťuje závazek vývozce uzavřít smlouvu o vývozu v případě úspěšné nabídky v tendru.

BRAND24

Popis: Podle této záruky ČEB odškodní vypisovatele trendu v případě, že vývozce uspěje v tendru, ale nedodrží podmínky jím předložené nabídky. Nedodržením podmínek může být například změna ceny, dodací lhůty nebo parity, případně odstoupení od úmyslu uzavřít smlouvu o vývozu.

Kontakt: Česká exportní banka, Vodičkova 34, Praha 1, Tel.: 222 843 111, e-mail: ceb@ceb.cz, www.ceb.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).