Menu Zavřít

BUSINESSINFO. CZ

4. 6. 2007
Autor: Euro.cz

PODPORA PRO EXPORTNÍ AKTIVITU FIREM Cíl: Program je součástí Operačního programu Podnikání a inovace (OPPI) a je zaměřený na rozvoj aktivit českých exportérů na zahraničních trzích a zvýšení využití exportních příležitostí, které na světovém trhu existují. V rámci programu je podporováno např.

PODPORA PRO EXPORTNÍ AKTIVITU FIREM

Cíl: Program je součástí Operačního programu Podnikání a inovace (OPPI) a je zaměřený na rozvoj aktivit českých exportérů na zahraničních trzích a zvýšení využití exportních příležitostí, které na světovém trhu existují.

V rámci programu je podporováno např. získávání marketingových informací v souvislosti se vstupem na zahraniční trhy, tvorba studií vstupu na tyto trhy, prezentace podniku na veletrzích a výstavách v zahraničí a s tím související tvorba propagačních materiálů. Podpora je poskytována formou dotace ve výši 100 tisíc až dva miliony korun.

Termín: Příjem elektronických registračních žádostí o poskytnutí dotace byl zahájen 1. března prostřednictvím internetové aplikace eAccount. Příjem registračních žádostí končí 31. prosince 2007.

Kontakt: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest, Štěpánská 15, 120 00 Praha 2. Tel.: 296 342 500, fax: 296 342 502, e-mail: info@czechinvest.cz, www.czechinvest.org.

Zelená informační linka o programech podpory podnikání, pondělí až pátek 9-13 hod. Tel.: 800 800 777, e-mail: programy@czechinvest.cz.

ZÁRUKA BANKY ZA VRÁCENÍ AKONTACE

Cíl: Bankovní záruka České exportní banky.

Popis: Banka se zavazuje, že uhradí částku akontace zaplacenou dovozcem vývozci nebo její část v případě, že vývozce nesplní podmínky smlouvy o vývozu, nedodá nebo dodá jen částečně a akontaci sám nevrátí. Záruka může obsahovat redukční klauzuli, takže výše záruky se může snižovat úměrně realizované části smlouvy o vývozu.

BRAND24

Kontakt: Česká exportní banka, a.s., Vodičkova 34, Praha 1, Tel.: 222 843 111, e-mail: ceb@ceb.cz, www.ceb.cz

Tuto část připravuje internetový server Bezplatný odběr týdenních novinek lze objednat na www. BusinessInfo.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).