Menu Zavřít

BUSINESSINFO. CZ

25. 6. 2007
Autor: Euro.cz

PROGRAM ROZVOJE ČESKÉHO VENKOVA Popis: Ministerstvo zemědělství vyhlásilo dne 8. června 2007 první kolo příjmu žádostí o dotace z Programu rozvoje venkova ČR pro období 2007 - 2013. Cíl: Tento program je určen zejména na podporu udržitelného rozvoje, systematického zlepšování životního prostředí, péče o krajinu a snižování negativních dopadů intenzivního zemědělství a lesnictví.

PROGRAM ROZVOJE ČESKÉHO VENKOVA Popis: Ministerstvo zemědělství vyhlásilo dne 8. června 2007 první kolo příjmu žádostí o dotace z Programu rozvoje venkova ČR pro období 2007 - 2013.

Cíl: Tento program je určen zejména na podporu udržitelného rozvoje, systematického zlepšování životního prostředí, péče o krajinu a snižování negativních dopadů intenzivního zemědělství a lesnictví. Financován bude z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj venkova (EAFRD).

Termín: Žadatelé mohou žádosti předkládat od 9. července letošního roku.

SPECIÁLNÍ PROJEKTY V rámci tohoto kola příjmu žádostí budou přijímány projekty pro následující opatření, podopatření či investiční záměry:

Modernizace zemědělských podniků

a) investice do budov, staveb a technologií pro živočišnou výrobu

b) investice do budov, staveb a technologií pro rostlinnou výrobu.

Diverzifikace činností nezemědělské povahy

a) výstavba a modernizace bioplynové stanice

b) výstavba a modernizace kotelen na biomasu

c) výstavba a modernizace zařízení na výrobu tvarovaných biopaliv.

Zahájení činnosti mladých zemědělců

BRAND24

Termín uzávěrky: U opatření „Zahájení činnosti mladých zemědělců“ končí příjem žádostí v pátek 20. července ve 13 hodin. U ostatních opatření je uzávěrka pro příjem žádostí v pátek 27. července ve 13 hodin.

Kontakt: Státní zemědělský intervenční fond (SZIF), Ve Smečkách 33, Praha 1. Telefon: 222 871 620, fax: 871 765, e-mail: info@szif.cz, www.szif. cz. Informace poskytují pracovníci regionálních pracovišť SZIF, kontakty naleznete na webových stránkách fondu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).