Menu Zavřít

Businessinfo.cz

12. 1. 2009
Autor: Euro.cz

CESTOVNÍ RUCH V MORAVSKOSLEZSKU

V rámci Regionálního operačního programu Moravskoslezsko byla vyhlášena výzva k předkládání žádostí v Oblasti podpory 2.2.1, zaměřené na rozvoj cestovního ruchu. Příjem projektů byl aktuálně prodloužen do března 2009. Konkrétně se jedná zejména o projekty využití industriálních památek, technických zajímavostí a památek kulturního dědictví jako atraktivit cestovního ruchu. Dále je podporováno budování návštěvnických center či výstavba a modernizace vybavenosti v oblasti sportu, rekreace a lázeňství. Podmínkou podpory je realizace na území Moravskoslezského kraje.

Termín pro podávání žádostí: Projektové žádosti lze předkládat do 17. března 2009.

Kontakt: Úřad Regionální rady Moravskoslezsko, Odbor implementace programu, Hrabákova 1/1861, 702 00 Ostrava. Tel.: 552 303 546, e-mail: info@rr-moravskoslezsko.cz, www.rr-moravskoslezsko.cz.

PORADENSTVÍ PRO MSP

Program Poradenství umožňuje malým a středním podnikům vylepšit vnitropodnikové procesy a dosahovat lepších výsledků pomocí inovace produktu a procesu výroby, logistiky nebo distribuce výrobků či služeb, organizační inovace v rámci podniku a marketingové inovace. V rámci aktuální první výzvy mají malé a střední podniky šanci čerpat dotaci ve výši 0,1 až 0,5 milionu korun na služby poradců. Podmínkou podpory je realizace mimo území Prahy.

BRAND24

Termín pro podávání žádostí: žádosti o dotace podávají žadatelé ve dvou krocích prostřednictvím internetové aplikace eAccount. Příjem registračních žádostí probíhá do 28. února 2009.

Kontakt: CzechInvest, Štěpánská 15, 120 00 Praha 2, www.czechinvest.cz. Zelená informační linka o programech podpory podnikání, pondělí až pátek 9-13 hod. Tel.: 800 800 777, e-mail: programy@czechinvest.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).