Menu Zavřít

BUSINESSINFO. CZ

18. 12. 2006
Autor: Euro.cz

EFEKTIVNÍ VYUŽITÍ ZAMĚSTNANCŮStandard „Investors in People“ je jediným mezinárodně uznávaným standardem v oblasti řízení a rozvoje lidských zdrojů, který sleduje schopnost podniku efektivně využívat a rozvíjet své zaměstnance. Standard Investors in People může získat jakákoli organizace.

EFEKTIVNÍ VYUŽITÍ ZAMĚSTNANCŮ

Standard „Investors in People“ je jediným mezinárodně uznávaným standardem v oblasti řízení a rozvoje lidských zdrojů, který sleduje schopnost podniku efektivně využívat a rozvíjet své zaměstnance. Standard Investors in People může získat jakákoli organizace.

Popis: Národní projekt Standard rozvoje lidských zdrojů, který byl vyhlášen v červnu 2006, je financován z Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů. Firmy, které mají zájem o zavedení standardu IIP a které splňují podmínky dané projektem, mohou získat podporu, která je poskytována formou dotovaného poradenství v podobě cenově zvýhodněného balíčku služeb, obsahujícího 20 poradenských/auditorských dnů - vstupní analýzu, průběžné poradenství a závěrečný audit. Podpora formou „de minimis“ je poskytována ve výši 16 tisíc korun pro malé a střední podniky a 10 tisíc korun pro ostatní podnikatele na jeden poradenský/auditorský den.

Termín pro podávání žádostí: žádosti je možné předkládat až do konce roku 2007.

Kontakt: CzechInvest, Štěpánská 15, 120 00 Praha 2, www.czechinvest. cz.

Další informace získáte na e-mailové adrese iip@czechinvest. org nebo na informační lince 800 800 777.

ZÁRUKY ZA VÝVOZ

Česká exportní banka může ručit po celé období dodávek až do kvalitativní

přejímky, může však zárukou krýt i celou dobu platnosti technické záruky na dodané zařízení. Tento typ záruky může zajišťovat splnění smluvních podmínek vývozcem, dosažení konkrétních technických parametrů stanovených ve smlouvě o vývozu a jiných podmínek. Plněním této záruky se vrací příslušná část kupní ceny dovozci. Záruka může obsahovat redukční klauzuli, to znamená výše záruky se může snižovat úměrně realizované části smlouvy o vývozu.

Kontakt: Česká exportní banka, Vodičkova 34, Praha 1, tel.: 222 843 111, e-mail: ceb@ceb.cz, www.ceb.cz.

BRAND24

Tuto část připravuje internetový server Businessinfo.cz

Bezplatný odběr týdenních novinek lze objednat na www. BusinessInfo.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).